Η Lidl μειώνει τις τιμές για δικά της προϊόντα στη Γερμανία

Ήρθε η ώρα των ζυμαρικών στη Lidl. Μετά τις μειώσεις τιμών στο τμήμα των τυριών, σειρά έχουν τα ζυμαρικά. Αυτή δεν είναι απλώς μια βραχυπρόθεσμη προσφορά, αλλά μια μόνιμη κατάσταση, γράφει ο discounter σε δελτίο τύπου.

Αυτές είναι οι εν λόγω ποικιλίες: τα σπαγγέτι, οι πέννες ριγκάτε και τα φουζίλι της δικής μας μάρκας “Combino” (500 γραμμάρια) κοστίζουν πλέον 0,79 ευρώ (1,58 ευρώ ανά κιλό) αντί για 0,99 ευρώ που ήταν προηγουμένως. Πρόκειται για μείωση της τιμής κατά 20 τοις εκατό.

Πτώση των τιμών των πρώτων υλών

Η τιμή των ζυμαρικών σας κάνει να θέλετε να αποθηκεύσετε τα ζυμαρικά στο ντουλάπι σας.

Αλλά δεν είναι απαραίτητο, λέει η Lidl και υπόσχεται ότι η χαμηλή τιμή θα παραμείνει και δεν είναι απλώς ένα σύντομο τρικ – όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα τυροκομικά προϊόντα.

Η Lidl μείωσε την τιμή του τυριού “Milbona” πριν από ένα δεκαπενθήμερο. Έκτοτε, το Gouda “Milbona” σε φέτες κοστίζει μόνο 2,99 ευρώ αντί για 3,49 ευρώ (βασική τιμή τώρα 7,48 ευρώ/kg).

Η μοτσαρέλα, το Edam και το τυρί βούτυρο -σε μορφή τριμμένου και σε φέτες- κοστίζουν επίσης λιγότερο.

Ο λόγος για τις προσφορές της Lidl;

Ο discounter γράφει ότι αυτή τη στιγμή βλέπει “μια χαλάρωση στις απομονωμένες αγορές εμπορευμάτων και μεταφέρει αυτή την επίδραση απευθείας στους πελάτες του”.

Στην περίπτωση των προϊόντων ζυμαρικών, πρόκειται για πτώση των τιμών του σιταριού και του αραβοσίτου.

Επιπλέον, ο πληθωρισμός έχει μειωθεί λίγο κάτω από το 7% τον Απρίλιο του 2023, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2022.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η Lidl έχει ήδη προσαρμόσει προς τα κάτω τις τιμές περίπου 700 ειδών.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης