Μεγάλη προσοχή: Η Haribo ανακαλεί δημοφιλές προϊόν

Η εταιρεία παραγωγής ζαχαρωδών Haribo ανακαλεί τέσσερις παρτίδες του μίγματος “Matador Mix” που παράγεται στη Δανία…

Ο λόγος της ανάκλησης είναι τα μικρά μεταλλικά σωματίδια που βρέθηκαν στην συσκευασία, ανέφερε η εταιρεία την Τρίτη. Δεν επηρεάζεται από την ανάκληση το προϊόν “Haribo Matador Dark Mix” γερμανικής παραγωγής, το οποίο διατίθεται στο Aldi, τόνισε η εταιρεία.

Η μόλυνση με μεταλλικά σωματίδια εντοπίστηκε σε ορισμένες συσκευασίες του προϊόντος που κατασκευάστηκαν σε μια συγκεκριμένη γραμμή συσκευασίας στη Δανία, ανέφερε η Haribo.

Τα επηρεαζόμενα προϊόντα πωλούνταν κυρίως στη Σκανδιναβία, αλλά ήταν επίσης διαθέσιμα στη Γερμανία σε μικρή κλίμακα. Τα προϊόντα που κατασκευάστηκαν στη Δανία αναγνωρίζονται από το δανέζικο σλόγκαν της Haribo “Luk op for noget godt … luk op for HARIBO!” στη σακούλα συσκευασίας των 375 γραμμαρίων ή το αγγλικό σλόγκαν Haribo “Kids and grown-ups love it so, the happy world of Haribo!” στα στρογγυλά κουτιά των 1000 γραμμαρίων.

Επηρεαζόμενα προϊόντα

Σύμφωνα με την Haribo, τα επηρεαζόμενα προϊόντα είναι οι σακούλες “Matador Mix” των 375 γραμμαρίων με τους αριθμούς παρτίδας L451-00223-3253902 και L451-01023-3253901 καθώς και τα στρογγυλά κουτιά “Matador Mix” των 1000 γραμμαρίων με τους αριθμούς παρτίδας L451-00223-3252801 και L451-02723-3252701.

Συνιστάται έντονα η μη κατανάλωση των επηρεαζόμενων προϊόντων. Η αιτία του περιστατικού έχει προσδιοριστεί με σαφήνεια και έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή εσωτερικά μέτρα για να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο στο μέλλον, αναφέρεται.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα που επηρεάζονται από την ανάκληση στο αντίστοιχο σημείο πώλησης όπου αγόρασαν το προϊόν για επιστροφή της τιμής αγοράς.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης