Μόναχο: 2,3 εκατομμύρια επιπλέον αυτοδιαγνωστικά τεστ στα σχολεία

“Τα αυτοδιαγνωστικά τεστ Covid στα σχολεία είναι ένας καλός τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από μια λοίμωξη με κορωνοϊό. Κάνουμε αυτό το σημαντικό βήμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο με μεγάλη οργανωτική και υλικοτεχνική προσπάθεια”, δήλωσε η Verena Dietl.

Η τρίτη δήμαρχος του Μονάχου, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης, Florian Kraus, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι την Πέμπτη από την ποσότητα και την τεράστια υλικοτεχνική προσπάθεια που συνεπάγεται η διανομή των αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Δύο εκατομμύρια αυτοδιαγνωστικά τεστ Covid έχουν ήδη διανεμηθεί σε σχολεία στο Μόναχο από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την Τετάρτη, το Τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού έλαβε άλλη μία παράδοση με 2,3 εκατομμύρια αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Κατά κύριο λόγο αυτά θα παρέχονται στα δημοτικά σχολεία, όπου από τη Δευτέρα οι μαθητές των τάξεων 1 έως 3 θα δέχονται εκ περιτροπής διδασκαλία και η 4η τάξη θα παρακολουθεί όπως πριν διά ζώσης διδασκαλία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.