Το Μόναχο γίνεται 865 ετών και γιορτάζει με πλούσιο πρόγραμμα

Ποια πόλη στη Γερμανία έχει την υψηλότερη πυκνότητα πληθυσμού;

Το Μόναχο θα γιορτάσει τα 865α γενέθλια της πόλης του το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στην παλιά πόλη. Αυτή τη φορά υπό το σύνθημα „mit Blumen & Trompeten“ με κήπους και ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.

Το Μόναχο γιορτάζει τα γενέθλια της πόλης του το 2023: „mit Blumen & Trompeten“

Μεταξύ των πλατειών Wittelsbacher Platz, Odeonsplatz και Sendlinger Straße, η παλιά πόλη θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου με ζωντανή μουσική και χορό σε διάφορες σκηνές, πληροφορίες και δραστηριότητες, μια μπυραρία, αγορά τεχνών και χειροτεχνίας, οικογενειακό πρόγραμμα, ξεναγήσεις στην πόλη και πολλά άλλα.

Καλλιτέχνες του δρόμου και μουσικοί θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες.

Το 2023, τα γενέθλια της πόλης θα έχουν επίσης ένα γενικότερο σύνθημα: „mit Blumen & Trompeten“ – με αυτή την κυριολεκτική έννοια, το σύνθημα των γενεθλίων της πόλης θα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις δραστηριότητες.

Στην πλατεία Marienplatz και τη Rindermarkt υπάρχουν πράσινες όψεις για να δείτε τους διάφορους αναδυόμενους κήπους. Ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα προσφέρει ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.

Πρόγραμμα

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, 10.30 π.μ. – 11.00 μ.μ.
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, 11.00 π.μ. – 9.30 μ.μ.

Έναρξη στις πλατείες Marienplatz και Odeonsplatz

Δείτε όλο το πρόγραμμα: ΕΔΩ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης