Πού μπορείτε να μαζέψετε τις δικές σας φράουλες στη Κολωνία;

Πολλά αγροκτήματα γύρω από την Κολωνία προσφέρουν τη δυνατότητα να μαζέψετε οι ίδιοι τις αγαπημένες φράουλες.

Είναι μια τέλεια δραστηριότητα για όλη την οικογένεια και οι φράουλες είναι συνήθως φθηνότερα από ό,τι αν τα “μαζέψετε μόνοι σας”, δηλαδή αν τα αγοράσετε από το σούπερ μάρκετ.

Καθώς η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη παντού, είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε τις ιστοσελίδες των αγροκτημάτων πριν ξεκινήσετε την εκδρομή σας.

Το χωράφι με τις φράουλες στο Rath

Ανήκει στο κτήμα Nesselrath στο Leichlingen και είναι προσβάσιμος με τη γραμμή 9. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την έναρξη της σεζόν στο τηλέφωνο 02175/2993.

Δ/νση: Rath, Am Burgacker 34, 51107 Κολωνία.

Κτήμα Clarenhof

Το Gut Clarenhof προσφέρει δύο τοποθεσίες για συλλέκτες: Στο Frechen και στο Widdersdorf. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ωστόσο, η εκστρατεία δεν ξεκινάει πριν από τον Ιούνιο. Τότε μπορείτε να μαζέψετε μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ.

  • Widdersdorf: Adrian-Meller-Straße, 50859 Κολωνία
  • Frechen: Gut Clarenhof 1, 50226 Frechen
Γιατί ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας στη Γερμανία;
Αρχίζει η εποχή της φράουλας στη Γερμανία

Beller Hof στο Marsdorf

Δεν χρειάζεται να φύγετε από την πόλη για να επισκεφθείτε το Beller Hof: Η γραμμή 7 σας μεταφέρει στο αγρόκτημα στο Marsdorf, όπου μπορείτε να πάρετε νόστιμες φράουλες.

Διεύθυνση: Marsdorf Marshof, Αγ: Horbeller Straße 48, 50858 Κολωνία

Το Engelshof κοντά στο Niederkassel

Νότια της Κολωνίας, το Engelshof προσφέρει δύο χωράφια για συλλογή: στο Niederkassel-Rheidt και στο Troisdorf-Kriegsdorf. Η έναρξη της σεζόν ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα και η συλλογή είναι δυνατή καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Niederkassel-Rheidt: Marktstraße/Am Erdbeerfeld 53859 Niederkassel

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.