Βάδη-Βυρτεμβέργη: Απελευθέρωση κρατουμένων πριν τα Χριστούγεννα

Στο πλαίσιο της λεγόμενης Χριστουγεννιάτικης αμνηστίας, στη Βάδη-Βυρτεμβέργη έγινε απελευθέρωση περίπου 200 κρατουμένων από τις φυλακές, το πρώτο μισό του μήνα Νοεμβρίου.

Πέρυσι ήταν περίπου εκατό περισσότεροι οι τυχεροί στη Βάδη-Βυρτεμβέργη που ευνοήθηκαν από την απελευθέρωση κρατουμένων. Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, πολλές φυλακές είναι ήδη λιγότερο κατειλημμένες σε σχέση με άλλες περιόδους, αναφέρθηκε από τους αρμόδιους.

Η λεγόμενη Χριστουγεννιάτικη αμνηστία κρατουμένων προορίζεται μόνο για εκείνους τους κρατούμενους οι οποίοι θα απελευθερώνονταν ούτως ή άλλως το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς τους κρατουμένους  δεν χρειάζεται να εκτίσουν μεγάλες ποινές και έχουν κατά τα άλλα επιδείξει καλή διαγωγή κατά την κράτησή τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.