Βαυαρία: Ξενοδοχεία και εστιατόρια θέλουν ταχύτερους εμβολιασμούς

Η Ένωση Ξενοδόχων και Εστιατόρων στη Βαυαρία απαιτεί εσπευσμένους εμβολιασμούς για τους υπαλλήλους της. Εάν εμβολιαστούν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, θα πρέπει να τους δοθεί “υψηλότερη προτεραιότητα”, δήλωσε την Πέμπτη η Πρόεδρος της Ένωσης Angela Inselkammer.

Η ένωση βασίζεται σε δύσκολη επιχειρηματολογία: Οι εκπρόσωποι τονίζουν εδώ και αρκετό καιρό ότι η παραμονή σε εστιατόρια και ξενοδοχεία είναι ασφαλής.

Η Inselkammer το επιβεβαιώνει και η ίδια, ακόμη και αν η βιομηχανία εστίασης είναι “μια βιομηχανία με υψηλή συχνότητα επαφής”.

Επιπλέον, για οικονομικούς λόγους, ζητά επίσης να μην ξεχαστεί ο τομέας αυτός κατά τον εμβολιασμό.

Εάν δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την πτώχευση εταιρειών σε όλες τις περιοχές που εξασφαλίζουν πλήρη απασχόληση σε όλη τη χώρα σε περίπου 477.000 άτομα, πρέπει τώρα να τους δώσουμε προτεραιότητα κατά τον εμβολιασμό ανάλογα με τη συχνότητα επαφών τους“.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.