Βαυαρία: Ο Söder ανακοινώνει το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

Τα δημοτικά σχολεία στη Βαυαρία θα πρέπει να επιτρέπεται να ανοίγουν μέχρι τον δείκτη επίπτωσης της τάξεως του 165 από την επόμενη Δευτέρα, όπως πριν από λίγο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Markus Söder.

Τα δημοτικά σχολεία στη Βαυαρία αναμένεται να ανοίξουν για όλες τις βαθμίδες από την επόμενη Δευτέρα.

Σήμερα, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Markus Söder, φάνηκε πρόθυμος να αναπροσαρμόσει το όριο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στο 165 ως επταήμερο δείκτη επίπτωσης – όπως ακριβώς δηλαδή προβλέπει το λεγόμενο ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης – και όχι όπως ίσχυε προηγουμένως στη Βαυαρία στο 100.

Θα εξακολουθήσει να ισχύει η υποχρέωση διεξαγωγής τεστ στους μαθητές και η χρήση μάσκας, δήλωσε ο Söder, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες σε μια διάσκεψη του CSU.

Για τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η Βαυαρία εξακολουθεί να τηρεί τους δικούς της αυστηρότερους κανόνες σχετικά με τον δείκτη επίπτωσης. Παραμένουν κλειστά με δείκτη επίπτωσης της τάξεως άνω του 100.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.