Αυτά τα τεστ κορωνοϊού γίνονται αποδεκτά κατά την είσοδο στη Γερμανία

Ποια τεστ κορωνοϊού γίνονται αποδεκτά για ταξίδια στη Γερμανία και ποια όχι;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Robert Koch Institut (RKI), τα ακόλουθα τεστ γίνονται αποδεκτά κατά την είσοδο στη Γερμανία:

Τεστ PCR, LAMP και TMA από όλες τις χώρες της ΕΕ και από ορισμένες άλλες χώρες και γρήγορα τεστ αντιγόνων από όλες τις χώρες, υπό την προϋπόθεση ότι συνιστώνται από τον ΠΟΥ και πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση τεστ για το Sars-CoV-2 κατά την είσοδο στη Γερμανία από περιοχή κινδύνου διατίθενται από το RKI εδώ.

Είσοδος και έξοδος: Αρκεί ένα αυτοδιαγνωστικό τεστ ως απόδειξη;

Τα λεγόμενα αυτοδιαγνωστικά τεστ κορωνοϊού για το σπίτι, τα οποία διατίθενται σε εκπτωτικές αλυσίδες καταστημάτων και σε καταστήματα καλλυντικών, δεν γίνονται αποδεκτά ως αποδεικτικά στοιχεία για ελέγχους εισόδου ή εξόδου.

Εδώ απαιτείται ιατρικό πιστοποιητικό ή τεκμηριωμένο αποτέλεσμα αρνητικού τεστ.

Αυτή η απόδειξη πρέπει να προσκομίζεται σε έντυπη μορφή ή ψηφιακά στα Γερμανικά, Αγγλικά ή Γαλλικά κατά την είσοδο στη Γερμανία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.