Αγόρι παίρνει το όπλο του παππού και πυροβολεί στην παιδική χαρά

13χρονος με ψεύτικο όπλο προκαλεί μεγάλη επέμβαση της αστυνομίας

Την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, γύρω στις 7.45 μ.μ., ένα δωδεκάχρονο αγόρι βρισκόταν σε παιδική χαρά στην Stoke-on-Trent-Straße στο Erlangen.

Εκεί μάλλον ήθελε να εντυπωσιάσει τους φίλους του και πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα με ένα όπλο συναγερμού. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.

Το αγόρι είχε πάρει κρυφά το όπλο των 9 χιλιοστών από το ξεκλείδωτο κομοδίνο του παππού του. Το όπλο και τα φυσίγγια του κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Η οπλοφορία ενός τέτοιου όπλου απαιτεί άδεια οπλοφορίας, την οποία ο δωδεκάχρονος δεν μπορούσε να έχει.

Παραμέληση καθηκόντων

Ο παππούς πρέπει τώρα να λογοδοτήσει για τη μη τήρηση των υποχρεώσεων φύλαξης, καθώς τα όπλα αυτά επιτρέπεται να φυλάσσονται μόνο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτά μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Ο παππούς θα έπρεπε να είχε αποθηκεύσει το πιστόλι συναγερμού χωριστά από τα πυρομαχικά σε κλειδωμένο χώρο, ώστε να αποτρέψει την εν λόγω μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης