Προσοχή: Άνδρας φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του και καταζητείται

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Γερμανία: Ο οδηγός φορτηγού χτύπησε τον ακτιβιστή επίτηδες ή κατά λάθος;

Ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του (56 ετών) στην περιοχή Hof. Τώρα η αστυνομία αναζητά τον 23χρονο άνδρα. Όποιος τον δει, δεν πρέπει να τον πλησιάσει…

Μετά τον θάνατο μιας γυναίκας (56) στην Άνω Φραγκονία, η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον γιο που θεωρείται ύποπτος για το έγκλημα.

Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήθηκαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ελικόπτερα της αστυνομίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί έλαβαν συνέχεια σε μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ο 23χρονος άνδρας είχε θεαθεί στη Θουριγγία.

Ο 23χρονος φέρεται να έπασχε από ψευδαισθήσεις. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αποκλείσουν ότι αποτελούσε κίνδυνο για άλλους.

Αστυνομική έρευνα με φωτογραφία

Επειδή φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του (56 ετών), η αστυνομία της Άνω Φραγκονίας αναζητά με φωτογραφία έναν 23χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, θεωρείται ύποπτος ότι τραυμάτισε τη μητέρα του τόσο σοβαρά στο διαμέρισμά της στο Berg (περιοχή Hof) το βράδυ της Τετάρτης, ώστε αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

  • 23 ετών
  • Πολύ αδύνατος
  • Ύψος περίπου 175 εκατοστά
  • Ξανθά, κοντά μαλλιά
  • Άγνωστος ρουχισμός

Συνεπώς, όποιος συναντήσει τον ύποπτο δεν πρέπει να τον πλησιάσει.

Αντιθέτως, οι μάρτυρες θα πρέπει να καλέσουν αμέσως την αστυνομία.

Η αναζήτηση του νεαρού με ελικόπτερο και αστυνομικούς σκύλους, μεταξύ άλλων, ήταν αρχικά άκαρπη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης