Άνδρες μεταφέρουν νεκρό ζώο στο κέντρο γερμανικής πόλης

Αυτή η σκηνή προκαλεί αυτή τη στιγμή μεγάλη αναστάτωση: Τέσσερις άνδρες περπατούν στο κέντρο της πόλης το απόγευμα. Στα χέρια τους μεταφέρουν έναν μακρύ ξύλινο στύλο – με ένα ζώο πάνω του! Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί τι είναι το άψυχο πλάσμα…

Γεγονός είναι ότι αρκετοί περαστικοί βιντεοσκόπησαν τη σκηνή και την ανέβασαν στο διαδίκτυο. Τα αποσπάσματα έχουν ήδη προβληθεί εκατοντάδες φορές.

Ο ιδιοκτήτης της παμπ Antonio Guttadoro (30) ήταν μάρτυρας του περιστατικού. “Στεκόμουν έξω από την πόρτα του μαγαζιού μου όταν πέρασαν οι άνδρες. Άνθρωποι που πανηγύριζαν ακούγονταν επίσης στη γειτονιά”.

Ο 30χρονος υποθέτει ότι επρόκειτο για Βούλγαρους πολίτες. Διότι στη Βουλγαρία, η ημέρα του Αγίου Γεωργίου γιορτάζοταν εκείνη την ημέρα. “Είναι απολύτως φυσιολογικό να ετοιμάζεις ένα ζώο για μια μεγάλη γιορτή. Αυτό το κάνουν και στη Γερμανία, για παράδειγμα το γουρούνι που θηλάζει”.

Αλλά τονίζει: “Φυσικά, θα έπρεπε να το ψήσετε κάπου στον κήπο και όχι να το μεταφέρετε στους δρόμους”.

Διότι προφανώς οι άνδρες ήταν στο δρόμο για αρκετή ώρα. Μια φορά τους είδαν στην Hüttenbergstrasse και στη συνέχεια ξανά στην Brückenstrasse.

Η BILD ρώτησε την αστυνομία του Neunkirchen. Έλαβαν επίσης τα βίντεο, αλλά δεν βρήκαν τους άνδρες στο σημείο. “Ερευνούμε προς όλες τις κατευθύνσεις”, εξηγεί εκπρόσωπος της αστυνομίας. “Το αν έχει διαπραχθεί ποινικό αδίκημα εξαρτάται, φυσικά, από το τι είδους ζώο είναι, από πού προέρχεται, πώς σφαγιάστηκε και αν τηρήθηκαν οι υγειονομικές πτυχές”.

Εφόσον υπάρχουν υποψίες για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των ζώων θα διωχθούν ποινικά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης