ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Χωρίς ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές το ΣΚ

Χωρίς ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, χωρίς μετρητά στα ΑΤΜ: Οι πελάτες αυτής της τράπεζας πρέπει να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο

Δεν βγαίνουν χαρτονομίσματα από το ΑΤΜ; Και μια ηλεκτρονική μεταφορά δεν είναι δυνατή; Οι πελάτες της Postbank θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδιά τους για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι πελάτες της Postbank θα πρέπει να προετοιμαστούν για περιορισμούς το Σαββατοκύριακο

Η τεχνολογία της εταιρείας, η οποία ανήκει στην Deutsche Bank, μεταφέρεται σε μια νέα πλατφόρμα πληροφορικής – και οι εργασίες του συστήματος θα εξασφαλίσουν ορισμένες αλλαγές από την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023.

Από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής έως τις 2 μ.μ. της Δευτέρας, η υπηρεσία της Postbank θα είναι “διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένο βαθμό”, όπως αναφέρει η Postbank στην αρχική της σελίδα.

Τα ΑΤΜ καθώς και τα τερματικά αυτοεξυπηρέτησης είναι διαθέσιμα μόνο σε περιορισμένο βαθμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τηλεφωνική τραπεζική δεν είναι καθόλου ενεργή και μόνο οι ταχυδρομικές υπηρεσίες είναι δυνατές στα υποκαταστήματα.

Τα μηχανήματα Cash Group βοηθούν στις αναλήψεις

Οι πελάτες της Postbank που εξακολουθούν να θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπόλοιπα ΑΤΜ του Cash Group. Σε αυτά περιλαμβάνονται μηχανήματα της Deutsche Bank, της Commerzbank και της HypoVereinsbank.

Το υπόβαθρο της αλλαγής του συστήματος είναι η μετάβαση των πελατών της Postbank σε μια κοινή πλατφόρμα πληροφορικής με την Deutsche Bank.

Είχε ήδη γίνει μια παρόμοια μετάβαση γύρω στις αρχές του έτους- σύμφωνα με την πύλη “IT Finanzmagazin”, είχε διαρκέσει περισσότερο από το προγραμματισμένο τότε.

Τις ώρες μετά τη μετάβαση, οι χρήστες παραπονέθηκαν επίσης για προβλήματα με τη σύνδεση.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης