Δραματικές σκηνές στη Νυρεμβέργη: Οικογένεια βυθίζεται στο νερό

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Πλημμύρες σε Γερμανία και Γαλλία

Παντού στη Νυρεμβέργη σημειώθηκαν χαοτικές σκηνές μετά από σφοδρή καταιγίδα – αλλά σε μία υπόγεια διάβαση τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα επικίνδυνα. Ένα αυτοκίνητο βυθίστηκε, μια οικογένεια με μωρά έπρεπε να διασωθεί από τις πλημμύρες…

Μόνο η πόρτα του πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου εξέχει ακόμα από τις πλημμύρες: Μετά από μια δυνατή νεροποντή στη Νυρεμβέργη, η οποία προκάλεσε χάος σε ολόκληρη την πόλη, πλημμύρισαν πολλές υπόγειες γέφυρες – όπως στη Nopitschstraße στα νοτιοδυτικά της πόλης.

Δείτε αναλυτικά -> Χάος και δραματικές σκηνές από τις πλημμύρες στη Νυρεμβέργη

Εκεί, αρκετά αυτοκίνητα γέμισαν εντελώς με νερό και οι οδηγοί και οι επιβάτες προφανώς αιφνιδιάστηκαν εντελώς από τις μάζες που πλησίαζαν. Κάποιοι βοηθοί μεταφέρουν τους ανήμπορους μέσα από τις πλημμύρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, η κατάσταση ήταν προφανώς κάτι παραπάνω από επικίνδυνη. Βίντεο από το πρακτορείο “News5” δείχνει μια οικογένεια με δύο μωρά στην αγκαλιά να απελευθερώνεται. Αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως μετά την πλημμύρα ήταν μέχρι το στήθος μέσα στο νερό. Το πόσα οχήματα υπέστησαν ζημιές παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστο.

Video

Δείτε αναλυτικά -> Χάος και δραματικές σκηνές από τις πλημμύρες στη Νυρεμβέργη

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης