Ανάκληση τυριού λόγω πιθανής λιστέριας – πωλείται και στη Lidl

Newsroom

Updated on:

Περισσότερα χρήματα: Τα Discounter στη Γερμανία αυξάνουν τον μισθό

Λόγω πιθανής λιστέριας, ένας προμηθευτής της Lidl ανακαλεί επί του παρόντος ένα τυρί που πωλήθηκε στη Γερμανία. Η κατανάλωσή του μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γαστρεντερικά προβλήματα.

Λόγω πιθανής λιστέριας στο τυρί, ο προμηθευτής της Lidl Züger Käsevertriebs GmbH ανακαλεί προληπτικά το προϊόν “Milbona Seemerzler, 200 γραμμάρια” με αριθμό καταχώρησης CH 5417 και όλες τις ημερομηνίες διατηρησιμότητας έως και 10.10.2023.

Το προϊόν πωλήθηκε στη Lidl στη Γερμανία αποκλειστικά στα ομόσπονδα κρατίδια της Βαυαρίας, του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η μόλυνση του προϊόντος από λιστέρια δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι λιστέριες είναι βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες.

Μια λοίμωξη από λιστέρια εκδηλώνεται συνήθως εντός 14 ημερών μετά τη μόλυνση με γαστρεντερικά ενοχλήματα, πονοκεφάλους και πυρετό.

Ειδικά οι έγκυες γυναίκες, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα μπορούν να αναπτύξουν πιο σοβαρές πορείες της νόσου.

Η Lidl απέσυρε το προϊόν από την πώληση. Το τυρί μπορεί να επιστραφεί σε όλα τα καταστήματα Lidl, ακόμη και χωρίς την προσκόμιση της απόδειξης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης