Πάνω από δύο εκατομμύρια λίτρα κρασιού πλημμυρίζουν χωριό (Vid)

Newsroom

Πάνω από δύο εκατομμύρια λίτρα κρασιού πλημμυρίζουν χωριό (Vid)

Περιβαλλοντικός συναγερμός – Ασυνήθιστα βίντεο: Κόκκινο κρασί: Πάνω από δύο εκατομμύρια λίτρα κόκκινου κρασιού πλημμυρίζουν χωριό στην Πορτογαλία…

Ένα περιστατικό με εκτεταμένες συνέπειες: Τη Δευτέρα, εκατομμύρια λίτρα κόκκινου κρασιού έκαναν τους δρόμους μιας πορτογαλικής πόλης κρασοκόκκινους.

Ήταν ένα θέαμα που οι κάτοικοι του São Lourenco do Bairro δεν θα ξεχάσουν σύντομα: Αφού ένα τεχνικό σφάλμα οδήγησε στη ρήξη δύο δεξαμενών στο αποστακτήριο Levira, 2,2 εκατομμύρια λίτρα κόκκινου κρασιού χυθήκαν στους δρόμους της μικρής πορτογαλικής πόλης. Αυτό είχε αναφέρει προηγουμένως η “Daily Mail” τη Δευτέρα.

Η πλημμύρα από το κρασί ήταν τόσο μαζική που οι τοπικές αρχές εξέδωσαν περιβαλλοντικό συναγερμό και ανέλαβαν γρήγορα δράση για να αποτρέψουν τη μόλυνση του κοντινού ποταμού από το κρασί. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να εκτρέψουν τη ροή του κρασιού σε ένα γειτονικό χωράφι.

Οι οινοπαραγωγοί Levira ζήτησαν έκτοτε συγγνώμη για το περιστατικό: “Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για το κόστος που σχετίζεται με τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της ζημιάς”.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης