Πολυτέλεια: Έρχονται κρεβάτια στα αεροπλάνα της Lufthansa;

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Γερμανία Lufthansa, Αεροπορικά

Επένδυση 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ: Πολυτέλεια πάνω από τα σύννεφα – Σύντομα θα υπάρχουν κρεβάτια και στα αεροπλάνα της Lufthansa

Ένα νέο εσωτερικό και νέα καθίσματα θα προσφέρουν περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση στη Lufthansa στο μέλλον. Η εταιρεία εστιάζει ιδιαίτερα στην άνεση του ύπνου.

Η αεροπορική εταιρεία Lufthansa εισάγει ένα νέο προϊόν για τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων: Η νέα ιδέα “Allegris” αποσκοπεί στη δημιουργία μιας νέας ταξιδιωτικής εμπειρίας για όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών, εξηγεί η εταιρεία σε δελτίο τύπου.

Οι νέες ανέσεις πρόκειται να εγκαινιαστούν πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

“Θέλουμε να θέσουμε νέα, πρωτοφανή πρότυπα για τους επισκέπτες μας”, εξηγεί ο Carsten Spohr, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Lufthansa AG, σε δελτίο Τύπου.

“Η μεγαλύτερη επένδυση σε premium προϊόντα στην ιστορία της εταιρίας μας υποστηρίζει την αξίωσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε η κορυφαία premium αεροπορική εταιρία στο μέλλον”.

Ο Όμιλος Lufthansa σχεδιάζει να επενδύσει συνολικά 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε προϊόντα και υπηρεσίες μέχρι το 2025.

Με τη νέα ιδέα “Allegris”, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες της πρόσθετα περιθώρια να εξατομικεύσουν περισσότερο την πτήση μεγάλων αποστάσεων.

Στο μέλλον, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ συνολικά 14 τύπων θέσεων – εκτός από τις διάφορες κατηγορίες θέσεων, αυτό περιλαμβάνει επίσης τις διάφορες επιλογές κράτησης, όπως η κράτηση μιας ολόκληρης σειράς ή μιας δωρεάν διπλανής θέσης.

Διπλά κρεβάτια και ιδιωτικές σουίτες

Ο επανασχεδιασμός αφορά όλες τις ταξιδιωτικές κατηγορίες. Στην Οικονομική Θέση, για παράδειγμα, οι επιβάτες της Lufthansa έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση σε θέσεις με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των καθισμάτων.

Στο πλαίσιο του “Allegris”, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει το “Sleeper’s Row 2.0”. Αναδιπλώνοντας ένα στήριγμα ποδιών, μια σειρά καθισμάτων μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι. Με ένα πρόσθετο στρώμα, η επιφάνεια ξαπλώματος επεκτείνεται έτσι κατά 40 τοις εκατό.

Στην Οικονομική Θέση Premium, τα καθίσματα θα ενσωματωθούν στο μέλλον σε ένα σκληρό κέλυφος. Αυτό αποσκοπεί στην εξασφάλιση μεγαλύτερης άνεσης και χώρου, ιδίως για τους συνεπιβάτες.

Αυτά τα καθίσματα εισήχθησαν ήδη στην αεροπορική εταιρεία “Swiss” την άνοιξη του 2022.

Η Business Class “Allegris” πρόκειται να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα με υψηλότερους τοίχους και συρόμενες πόρτες, εξηγεί η Lufthansa.

Στη δική τους σουίτα, οι ταξιδιώτες μπορούν να μετατρέψουν τα καθίσματά τους σε ένα κρεβάτι μήκους δύο μέτρων.

Με τα διπλά καθίσματα να βρίσκονται μαζί, τα καθίσματα μπορούν επίσης να μετατραπούν σε διπλό κρεβάτι μέσω μιας αναδιπλούμενης κεντρικής κονσόλας.

Έτσι, τα ζευγάρια ή τα άτομα που ταξιδεύουν μαζί μπορούν να έχουν μεγαλύτερη άνεση ύπνου. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό πώς θα μοιάζουν αυτά τα κρεβάτια.

Στο μέλλον, η Πρώτη Θέση της Lufthansa θα προσφέρει ιδιωτικές σουίτες που θα μπορούν να κλείνουν εντελώς. “Οι τοίχοι που φτάνουν σχεδόν μέχρι το ταβάνι εξασφαλίζουν μέγιστη ιδιωτικότητα”, εξηγεί η εταιρεία.

Στη νέα ιδέα, τα καθίσματα της Πρώτης Θέσης θα έχουν πλάτος σχεδόν ένα μέτρο και θα μπορούν επίσης να μετατραπούν σε κρεβάτια.

Video

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης