Σημαντικό: Εργασίες και κλειστές γραμμές στη Φρανκφούρτη

Ματαιώσεις δρομολογίων στην Έσση λόγω ασθένειας

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών: Η σήραγγα S-Bahn και άλλες γραμμές είναι κλειστές: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες…

Η Deutsche Bahn και η δημοτική εταιρεία μεταφορών VGF χρησιμοποιούν τις καλοκαιρινές διακοπές για κατασκευαστικές εργασίες στη Φρανκφούρτη.

Η Deutsche Bahn κλείνει μια σήραγγα S-Bahn και δύο γραμμές U-Bahn στη Φρανκφούρτη. Το grland.info απαντά στις πιο σημαντικές ερωτήσεις.

Πότε θα κλείσουν οι επηρεαζόμενες γραμμές στη Φρανκφούρτη;

Συγκεκριμένα, η γραμμή S-Bahn μεταξύ των σταθμών Frankfurt-Ostendstraße, Lokalbahnhof, Südbahnhof, Stresemannallee και Frankfurt-Louisa θα κλείσει από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Επηρεάζονται οι γραμμές S3, S4, S5 και S6 καθώς και οι γραμμές U4 και U5.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η γραμμή 4 του μετρό θα διακοπεί εντελώς.

Η γραμμή U5 θα λειτουργεί μόνο μεταξύ του Preungesheim και του σταθμού Marbachweg/Sozialzentrum.

Γιατί θα κλείσουν οι γραμμές στη Φρανκφούρτη;

Η Deutsche Bahn ανανεώνει τις ράγες και τις αποβάθρες μεταξύ Φρανκφούρτης-Λουίζας και Ostendstraße, καθώς και 13 σημεία και 4 ράγες στο Südbahnhof της Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια των έξι εβδομάδων κλεισίματος των γραμμών.

Ποιες είναι οι αναμενόμενες επιπτώσεις;

Το S3 εκτελεί δρομολόγια μόνο κάθε 30 λεπτά μεταξύ Bad Soden (Main-Taunus) και Frankfurt-Hauptbahnhof και Frankfurt-Louisa και Darmstadt-Hauptbahnhof.

Το S4 εκτελεί επίσης δρομολόγια κάθε 30 λεπτά μόνο από το Kronberg (Hochtaunus) προς το Frankfurt-Hauptbahnhof και μεταξύ Frankfurt-Louisa και Langen (Offenbach).

Το S5 εκτελεί επίσης δρομολόγια κάθε 30 λεπτά μεταξύ Friedrichsdorf (Hochtaunus) και Frankfurt-Hauptbahnhof, το S6 εκτελεί επίσης δρομολόγια κάθε μισή ώρα μεταξύ Friedberg και Frankfurt-West κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.

Θα υπάρξουν διακοπές στη γραμμή S2 μεταξύ Eppstein και Niedernhausen (Main-Taunus): Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών λόγω εργασιών σε γέφυρες και γραμμές.

Αντί αυτού, θα κυκλοφορούν λεωφορεία έως αντικαταστάτες. Τις καθημερινές, τα περιφερειακά τρένα θα σταματούν επίσης στους σταθμούς Hofheim-Lorsbach, Eppstein, Eppstein-Bremthal και Eppstein-Niederjosbach.

Η γραμμή U4 μεταξύ Bockenheimer Warte και Enkheim θα διακοπεί πλήρως για έξι εβδομάδες.

Τα τρένα U5 θα κυκλοφορούν μόνο σε ένα μικρό τμήμα μεταξύ των στάσεων Hauptfriedhof και Preungesheim.

Ποιες γραμμές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά στη Φρανκφούρτη;

Η Deutsche Bahn συμβουλεύει τη στροφή σε τραμ και μετρό εντός της περιοχής της Φρανκφούρτης.

Οι γραμμές S1, S2, S8 και S9 του S-Bahn αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά.

Μεταξύ Φρανκφούρτης Louisa και Konstablerwache, η γραμμή 18 του τραμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά.

Η γραμμή 17 του τραμ θα εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Louisa και Stresemannallee ή του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν να φτάσουν καλύτερα στο κέντρο της πόλης από το Südbahnhof με τις γραμμές U1, U2, U3 και U8 του μετρό.

Για να αντισταθμιστεί η γραμμή U4, οι γραμμές U6 και U7 του μετρό και οι γραμμές 12 και 16 του τραμ θα εκτελούν συχνότερα δρομολόγια.

Επιπλέον, η εταιρεία μεταφορών δρομολογεί λεωφορεία αντικατάστασης της γραμμής U5 μεταξύ Marbachweg/Sozialzentrum και Konstablerwache.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης