Αμερικάνικη εταιρεία ψάχνει Έλληνες για να δουλέψουν στη Γερμανία

Newsroom

Updated on:

Ποια γερμανική εταιρεία πτώχευσε - To «πολύτιμο» προϊόν της

Η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αναζητάει εργαζομένους προκειμένου να στελεχώσουν κάποια τμήματά της στη Γερμανία.

Σε ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης έχει εξελιχθεί η Tesla, η οποία δεν επαναπαύεται στην όποια επιτυχία της και δείχνει αποφασισμένη να εδραιώσει περαιτέρω την κυριαρχία της.

Για να το επιτύχει αυτό αναζητά διαρκώς εξειδικευμένους εργαζομένους οι οποίοι κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της και τις γνώσεις ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς σε ένα τεχνολογικά ραγδαία εξελισσόμενο τοπίο.

Η Tesla έχει παρουσία και στη χώρα μας διαθέτοντας κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή, κέντρο service και παράδοσης αυτοκινήτων στου Ρέντη, αλλά και επίσημη αντιπρoσωπεία στο Μαρούσι,στη Λεωφ. Κηφισίας.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει για την ενίσχυση των παραπάνω τμημάτων, χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν και κάποιες αγγελίες που αφορούν στη στελέχωση κάποιων τμημάτων της στο εξωτερικό με Έλληνες εργαζομένους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια αγγελία που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της και αφορά στην αναζήτηση Ελλήνων Μηχανικών Αυτοκίνητων για ένταξη στα Κέντρα Σέρβις της εταιρείας σε διάφορες περιοχές της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, «αυτή τη στιγμή αναζητάμε παθιασμένους Μηχανικούς Αυτοκινήτων.

Ως ένας Τεχνικός Σέρβις στην Tesla, θα διαδραματίσετε καθοριστικό ρόλο στην αποστολή μας για επιτάχυνση της μετάβασης στη βιώσιμη ενέργεια.

Με τα επαναστατικά μας αυτοκίνητα, επαναπροσδιορίζουμε την αυτοκινητοβιομηχανία και ως Τεχνικός Σέρβις θα διασφαλίσετε ότι οι πελάτες μας θα λάβουν μια εξίσου καινοτόμο και εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;».

Τα προσόντα

Για να προσληφθούν από την Tesla, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την απαραίτητη εξειδίκευση και ειδικότερα να έχουν εμπειρία στους τομείς της συντήρησης και επισκευής στους κλάδους στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροπορίας, της ναυτιλίας ή παρόμοιων βιομηχανιών.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (σε προφορικό και γραπτό επίπεδο), να κατέχουν δίπλωμα οδήγησης με ευρωπαϊκή ισχύ και φυσικά να είναι πρόθυμοι να εγκατασταθούν στη Γερμανία.

Καθήκοντα

Οι Μηχανικοί Αυτοκινήτων που θα στελεχώσουν τα Κέντρα Σέρβις της Tesla θα χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό και προηγμένα εργαλεία της εταιρείας για τη συντήρηση και την επισκευή διάφορων μοντέλων της.

Θα προχωρούν, τέλος, στην εξονυχιστική επιθεώρηση των οχημάτων προτού αυτά παραδοθούν στον πελάτη, θα αναπτύσσουν συνεχώς τις γνώσεις τους μέσω εκπαίδευσης, και θα συνεργάζονται συχνά με τοπικά τμήματα της Tesla ώστε να επιτυγχάνεται η ανταλλαγή γνώσεων.

Για να δείτε αναλυτικά την αναγγελία και να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ.

Πηγή: CAR&MOTOR

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης