Γερμανία: Ποινικές κυρώσεις για την αγορά ακριβών μασκών

Ο πολιτικός Florian von Brunn προσάπτει κατηγορίες και υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστου για την αγορά ακριβών προστατευτικών μασκών από το κράτος στη Γερμανία.

Λόγω της αγοράς ακριβών προστατευτικών μασκών τον Μάρτιο του 2020 από το Υπουργείο Υγείας της Βαυαρίας, το μέλος του SPD του κρατικού κοινοβουλίου Florian von Brunn υπέβαλε τώρα καταγγελία κατά αγνώστων.

Για τον Florian von Brunn, η τιμή μιας ελβετικής εταιρείας ύψους 8,90 ευρώ ανά τεμάχιο για μία μάσκα FFP2 / KN95 ήταν πολύ υψηλή.

Στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, ο πολιτικός μιλάει για «μάδημα». Επιπλέον όπως επισημαίνει, οι μάσκες αυτές ενδέχεται να μην έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επαρκώς.

Ο πολιτικός του SPD είχε ήδη λάβει απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την αγορά μασκών στη Γερμανία.

Η οποία απάντηση του υπουργείου κατά τη γνώμη του άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Στις αρχές Μαρτίου του περασμένου έτους, οι μάσκες εξαντλήθηκαν από την αγορά, δικαιολόγησε το υπουργείο την ακριβή αγορά στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.