Γερμανία: Τι κάνει ο άνδρας στην οροφή του αυτοκινήτου;

Newsroom

Updated on:

Ειδήσεις-GRland, Έλληνας,

Πλημύρες σε μεγάλα τμήματα της Γερμανίας την προηγούμενη εβδομάδα: Στην περιοχή του Ρουρ, μάζες νερού ξεχύθηκαν σε αυτοκινητόδρομους. Μια φωτογραφία που τράβηξε η αστυνομία προκάλεσε αναστάτωση…

Μετά την καταιγίδα το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, η αστυνομία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Δείχνει έναν άνδρα με σορτσάκι στην οροφή του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτογραφία τραβήχτηκε στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Herne.

Η αστυνομία εξηγεί: “Ο άνθρωπος έπρεπε να σώσει τον εαυτό του”

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο άνδρας άφησε το αυτοκίνητό του, όπου τουλάχιστον η οροφή τον προστάτευε από τη βροχή: από κάτω, τα νερά που ανέβαιναν, εισχώρησαν στο αυτοκίνητο.

“Ο άνδρας στη φωτογραφία έπρεπε να σωθεί στην οροφή”, ανέφερε ανάρτηση των αστυνομικών στο Facebook.

Επιπλέον, αρκετοί δρόμου γύρω από τον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Herne έκλεισαν λόγω των πλημμυρών, αναφέρεται. Υπήρχε κίνδυνος.

Αστυνομία: “Ευτυχώς, όλοι οδήγησαν τόσο προσεκτικά που δεν υπήρξαν ατυχήματα”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης