Η Α2 κοντά στο Beckum πλημμύρισε εντελώς μετά από κακοκαιρία

Newsroom

Updated on:

Γερμανία: Φονικές πλημμύρες

Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος στην Α2 την Τρίτη. Ο αυτοκινητόδρομος έπρεπε να κλείσει, έφτασε το THW…

Χάος στην Α2: Μετά από καταιγίδες με έντονη βροχόπτωση, το οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου ήταν εντελώς κάτω από το νερό. Προς το παρόν, ο αυτοκινητόδρομος A2 με κατεύθυνση το Ανόβερο παραμένει κλειστός μεταξύ Beckum και Oelde, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ντόρτμουντ γύρω στις 20.30 το βράδυ της Τρίτης. Το οδόστρωμα προς την κατεύθυνση του Oberhausen έχει καθαριστεί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν είχε ξαναζήσει ποτέ τέτοια πλημμύρα του οδοστρώματος. Το νερό έφτανε σχεδόν μέχρι τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο μήκους οκτώ χιλιομέτρων.

Ο Οργανισμός Τεχνικής Βοήθειας (THW) έφτασε για να απομακρύνει τα κολλημένα αυτοκίνητα. Οι εργασίες έχουν πλέον ολοκληρωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο, πολλά αυτοκίνητα δεν ήταν πλέον οδικά λόγω ζημιών από το νερό και θα πρέπει τώρα να ρυμουλκηθούν.

Λίγο πριν από την έναρξη της έντονης βροχόπτωσης, είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στο συγκεκριμένο τμήμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε σύγκρουση με το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και ενός φορτηγού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, ολόκληρη η περιοχή γύρω από την Α2 ήταν επίσης κάτω από το νερό. Για το λόγο αυτό, ήταν δύσκολο για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να φτάσουν. Οι εικόνες δείχνουν πώς η πυροσβεστική και η αστυνομία έδωσαν μάχη μέσα στο νερό.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης