Γερμανία: Η αλυσίδα καλλυντικών dm ανακαλεί βαφές μαλλιών

Λόγω πιθανής υπερπίεσης στις φιάλες, η αλυσίδα φαρμακείων dm ανακαλεί ορισμένες βαφές μαλλιών. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα επηρεαζόμενα προϊόντα και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους ακόμη και χωρίς απόδειξη.

Η αλυσίδα φαρμακείων dm ανακάλεσε μια βαφή μαλλιών. Η εταιρεία στην Καρλσρούη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα επιμέρους συστατικά των επηρεαζόμενων συσκευασιών να δημιουργούν πίεση στη φιάλη, εάν δεν χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Κάτω από ορισμένες συνθήκες, υπάρχει κίνδυνος να εκτοξευθεί μέρος του περιεχομένου της φιάλης όταν αυτή ανοίξει.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη επαφή με τα μάτια, για παράδειγμα.

Τα επηρεαζόμενα προϊόντα είναι τα “réell‘e EXPERT Permanente Coloration Kühles Beigeblond 9.1” με τον κωδικό παρτίδας 256884 και “réell‘e EXPERT Permanente Coloration Helles Aschblond 10.1” με τους κωδικούς παρτίδας 256885 και 258466.

Οι πληροφορίες αναγράφονται στο κάτω μέρος της συσκευασίας.

Η βαφή μαλλιών δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί και μπορεί να επιστραφεί στα καταστήματα χωρίς απόδειξη, σύμφωνα με το dm.

Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.