Κυκλοφορία: Θα έχει πολύ κόσμο στην NRW το Σαββατοκύριακο

Γερμανία: Άγνωστος ρίχνει αντικείμενο 30 κιλών από γέφυρα

Το τέλος των διακοπών στο NRW – πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν από τις διακοπές τους ή εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο για ένα τελευταίο μικρό ταξίδι. Αυτό σημαίνει κυκλοφοριακή συμφόρηση και γεμάτα αεροδρόμια…

Για μία εβδομάδα, όλα τα ομόσπονδα κρατίδια είχαν ταυτόχρονα διακοπές και με τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία φτάνουν τώρα στο τέλος τους στο πρώτο ομόσπονδο κρατίδιο.

Αυτό σημαίνει ότι στα δυτικά αναμένονται γεμάτοι αυτοκινητόδρομοι. Διότι η κυκλοφορία της επιστροφής θα γεμίσει πιθανότατα τους δρόμους. Τουλάχιστον έτσι ήταν και πέρυσι.

Και ένας εκπρόσωπος της ADAC αναμένει επίσης προβλήματα στους δρόμους για το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της NRW φέτος.

Ιδιαίτερα την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κίνηση, καθώς οι εργαζόμενοι θα συναντήσουν εκείνη την ημέρα τους επιστρέφοντες στις διακοπές.

Επιπλέον, ορισμένες οικογένειες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο για ένα σύντομο ταξίδι πριν από την έναρξη των σχολείων.

Αλλά και το Σάββατο και την Κυριακή, οι δρόμοι αναμένεται να είναι γεμάτοι και θα υπάρξουν περισσότερα μποτιλιαρίσματα από το συνηθισμένο.

Ειδικά την Κυριακή, ο εκπρόσωπος της ADAC συνιστά να ξεκινήσετε νωρίς, καθώς αυτό πιθανώς θα διευκολύνει τη διέλευση.

Το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται αύξηση του αριθμού των οδηγών που επιστρέφουν.

Οι διαδρομές της επιστροφής από τη Βόρεια Θάλασσα, τη Βαλτική Θάλασσα και την Ολλανδία – δηλαδή οι Α1, Α2 και Α3 – αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες.

Επιπλέον, οι γνωστές προαστιακές διαδρομές A40 και A59 αναμένεται επίσης να είναι μπλοκαρισμένες. Η αποφυγή αυτών θα μπορούσε να είναι δύσκολη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ADAC, δεν ωφελεί να εγκαταλείπετε τον αυτοκινητόδρομο μόλις εμφανιστεί μποτιλιάρισμα.

Οι εναλλακτικές διαδρομές υπερφορτώνονται γρήγορα. Μόνο όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα δέκα χιλιομέτρων ή περισσότερο ή πλήρες κλείσιμο αξίζει να εγκαταλείψετε τον αυτοκινητόδρομο.

Τα ταξίδια επιστροφής επιβαρύνουν επίσης την αεροπορική και σιδηροδρομική κυκλοφορία

Αλλά δεν είναι μόνο οι αυτοκινητόδρομοι που είναι πιθανό να είναι γεμάτοι. Το Σαββατοκύριακο της επιστροφής θα χρησιμοποιηθεί επίσης σε μεγάλο βαθμό από τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν αεροπορικώς.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Κολωνίας-Βόννης αναμένει περίπου 120.000 επιβάτες από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, αναμένονται έως και 200.000 επιβάτες κατά τη διάρκεια των τριών ημερών.

Μόνο το αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ δεν αναμένει αύξηση του αριθμού των επιβατών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου, ο όγκος των επιβατών είναι μόνιμα υψηλός και δεν αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το Σαββατοκύριακο.

Αναμένεται επίσης μεγάλος όγκος σιδηροδρομικής κίνησης. Ιδιαίτερα τις ώρες που και τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα: Παρασκευή και Κυριακή απόγευμα.

Υπάρχει όμως και λόγος να ανασάνουμε με ανακούφιση: Η σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Ντίσελντορφ και Βούπερταλ θα ανοίξει ξανά την Παρασκευή στις 9 μ.μ. – μετά από έξι εβδομάδες κλεισίματος λόγω κατασκευαστικών εργασιών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρχε υπηρεσία σιδηροδρομικής αντικατάστασης για τις γραμμές RE4, RE13, S8, S28 και S68.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης