Μετά από 270 χρόνια κλείνει παραδοσιακό εστιατόριο στη Γερμανία

Newsroom

Μετά από 270 χρόνια κλείνει παραδοσιακό εστιατόριο στη Γερμανία

Πρόκειται για θλιβερά νέα από τη γαστρονομική σκηνή της Φραγκονίας: μετά από 270 χρόνια, άλλο ένα παραδοσιακό εστιατόριο κλείνει για πάντα τις πόρτες του…

Το εστιατόριο “Zum Auerhahn” στο Lautertal (περιφέρεια του Coburg) είναι ένας πραγματικός θεσμός για την περιοχή.

Για περισσότερα από 270 χρόνια, η οικογένεια του ιδιοκτήτη Joachim Schelbert εξυπηρετεί επισκέπτες, διανύοντας γενιές και γενιές.

Στη συνέχεια, πριν από λίγες ημέρες -στις 4 Σεπτεμβρίου 2023- το εστιατόριο δημοσίευσε ξαφνικά μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, η οποία προκάλεσε αναστάτωση στους θαμώνες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Γεια σε όλους, πολλοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη… Συνήθως διαφημίζω εδώ μπιφτέκια, πάπια και λοιπά …σήμερα έρχεται μια κάπως διαφορετική ανάρτηση… Μετά από 20 χρόνια Chef Joe και 270 χρόνια Gasthaus Zum Auerhahn, τελειώνουμε αυτή την εποχή στις 24.09.23! Η απόφαση δεν ήταν εύκολη για εμάς. Οι λόγοι είναι πολλαπλοί.”

Μετά από 270 χρόνια, το παραδοσιακό εστιατόριο κλείνει οριστικά τις πόρτες του – και μάλιστα σε λίγες ημέρες, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2023.

Η ανάρτηση έγινε viral στο διαδίκτυο μεταξύ όσων γνωρίζουν το εστιατόριο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης