Μετά το Πάσχα: Υποχρεωτικά τεστ για σχολεία υπό συζήτηση

Στη Βαυαρία υπό συζήτηση μπαίνει μετά το Πάσχα τα υποχρεωτικά τεστ στα σχολεία. Οι τελικές τάξεις και οι μαθητές της τετάρτης τάξης θα πρέπει επίσης να επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σχολείο σε hotspot μετά τις διακοπές του Πάσχα – αλλά πιθανότατα σε συνδυασμό με ένα υποχρεωτικό τεστ κορωνοϊού.

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Michael Piazolo πρόκειται, σύμφωνα με τον Söder, να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο σχέδιο.

Σε hotspot πάνω από την τιμή επίπτωσης των 100, ωστόσο, οι επιλογές τεστ πρέπει στη συνέχεια να γίνουν υποχρεωτικά τεστ, δήλωσε ο Söder την Τρίτη.

Μέχρι στιγμής, σε περιοχές με περισσότερες από 100 νέες μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους, υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως διδασκαλίας σε όλους τους τύπους σχολείων – με εξαίρεση τις τελικές τάξεις, στις οποίες επιτρέπεται επίσης η εκ περιτροπής διδασκαλία σε hotspots.

Σύμφωνα με τον Söder, αυτό που είναι νέο είναι ότι μετά το Πάσχα, οι μαθητές της τετάρτης τάξης στα δημοτικά σχολεία θα πρέπει να βαθμολογούνται όπως οι τελικές τάξεις.

Νέο είναι επίσης τα προγραμματισμένα υποχρεωτικά τεστ για τους εκάστοτε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.