Μόναχο: 21 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία θα ενταχθούν στο στόλο της MVG

Newsroom

λεωφορεία χωρίς οδηγούς στους δρόμους της Βαυαρίας

Η Stadtwerke München (SWM) θέτει σε λειτουργία 21 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία για την εταιρεία μεταφορών του Μονάχου (MVG). Κατασκευαστής είναι η MAN Truck & Bus SE…

21 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία θα ενταχθούν στο στόλο της Εταιρείας Μεταφορών Μονάχου (MVG) αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Stadtwerke München (SWM).

“Ο αριθμός αυτός είναι η μεγαλύτερη δόση ηλεκτρικών λεωφορείων που έχει παραλάβει μέχρι στιγμής η MVG.

Με τα ηλεκτρονικά λεωφορεία που έχουμε ήδη, ο στόλος των ηλεκτρικών λεωφορείων της MVG θα αυξηθεί σε συνολικά 47 οχήματα.

Μέχρι το 2035, θέλουμε να λειτουργούμε τις μεταφορές μας με λεωφορεία εντελώς ηλεκτρικά.

Με αυτόν τον τρόπο, διαμορφώνουμε ενεργά την “κυκλοφοριακή στροφή” στο Μόναχο και κάνουμε την πόλη πιο ήσυχη, πιο καθαρή και πιο βιώσιμη”, λέει ο Ingo Wortmann, Διευθύνων Σύμβουλος της MVG και Διευθύνων Σύμβουλος Κινητικότητας της SWM.

Η Stadtwerke München θέτει σε λειτουργία 21 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία για λογαριασμό της MVG

Έπειτα από διαγωνισμό σε ολόκληρη την ΕΕ για 21 ηλεκτρικά λεωφορεία, η SWM ανέθεσε τη σύμβαση παραγωγής και παράδοσης στον πλέον συμφέρων από οικονομική άποψη προμηθευτή, τη ΜΑΝ, βάσει των κριτηρίων ανάθεσης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης