Μόναχο: Γνωστή αλυσίδα κλείνει τέσσερα υποκαταστήματα

Δεν αποφέρουν πλέον κέρδη: Τέσσερα υποκαταστήματα κλείνει η αλυσίδα αρωμάτων Douglas στο Μόναχο.

Μόναχο – Ο θάνατος των καταστημάτων στο κέντρο του Μονάχου συνεχίζεται: Η αλυσίδα αρωμάτων Douglas κλείνει τέσσερα υποκαταστήματα στο Μόναχο.

“Το υποκατάστημα στην Leopoldstrasse 48 θα κλείσει στις 31 Ιουλίου, το υποκατάστημα στην Passauerstrasse 44 στις 31 Μαΐου”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας την Τετάρτη.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Τα μεγάλα καταστήματα στη Neuhauser Straße 3 και στη Sendlinger Straße 62 δεν θα ανοίξουν πλέον μετά το lockdown, συνέχισε η εκπρόσωπος.

Το Douglas ελέγχει συνεχώς ολόκληρο το δίκτυο υποκαταστημάτων του ως προς τα κέρδη. Σύμφωνα με το Douglas, το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι ότι «αυτά τα τέσσερα υποκαταστήματα δεν είναι πλέον κερδοφόρα».

Ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Hubert Aiwanger παρουσίασε την υπηρεσία παραλαβής Click & Collect τον Ιανουάριο και την ονόμασε «ίσως το τελευταίο σωσίβιο για πολλούς λιανοπωλητές».

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να αποδεχθούν αυτές τις προσφορές – και όχι μόνο να παραγγέλνουν από τις μεγάλες διεθνείς διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ωστόσο, οι συνέπειες της πανδημίας είναι ήδη ορατές: Στο κέντρο του Μονάχου, το Sport Münzinger, το Jeans Kaltenbach και το Hotel Anna αναγκάστηκαν επίσης να κλείσουν.

Στήριξε την προσπάθειά μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.