Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από τον ξαφνικό χαμό μιας 26χρονης αστυνομικού.
Η κοπέλα, κόρη αστυνομικού από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Χθες, όταν μπήκε στο περιπολικό, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, σύμφωνα με πληροφορίες του npress και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Ο ξαφνικός χαμός της έχει συγκλονίσει την αστυνομία, ενώ οι συμμαθητές της και οι φίλοι της στην Ναύπακτο δεν μπορούν να το πιστέψουν.
«Ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι» λένε όσοι την γνώριζαν.
Πώς «έσβησε» η 26χρονη Χαρούλα τη νύχτα της Τρίτης ενώ περιπολούσε
Χωρίς σφυγμό μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο Ασκληπιείο της Βούλας η 26χρονη αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου, η οποία κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της σε περιοχές του δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, αλλά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης.
Όπως αναφέρουν πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό.
Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.
Την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας, που όπως εξήγησε στο protothema.gr είναι πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα της Γιάννη, αξιωματικό της αστυνομίας.
«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη να φύγει έτσι από την ζωή το κορίτσι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Με τον πατέρα της που είναι επίσης αξιωματικός της αστυνομίας πολλά χρόνια στη Ναύπακτο μας συνδέει φιλία.
Η Χαρούλα ξέρω πως εργαζόταν σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Δυστυχώς, απίστευτο να φύγει έτσι το παιδί».
Ο ίδιος έγραψε νωρίτερα σε ανάρτηση του:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.
Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.
Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».
Όπως έκανε γνωστό φίλος της οικογένειας η κηδεία της 26χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα:
«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ δεν βρίσκεται ποια μαζί μας. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη 21 Ιουλιου 2022 και ώρα 17.30 στον ιερό ναό ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ο Πανάγαθος Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο».
Πηγή: npress | ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!
Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δείτε επίσης
- Νέοι νόμοι τον Ιούλιο στη Γερμανία: Ποιοι να αναμένουν χρήματα;
- Πώς να υπενοικιάσετε το διαμέρισμά σας στη Γερμανία;
- Τα δικαιώματά σας εάν οι πτήσεις καθυστερήσουν ή ακυρωθούν
- Πόσοι Έλληνες ζουν σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο;
- Μάθετε για τη Γερμανική γλώσσα και διαλέκτους στη Γερμανία
- 8 δροσερά μέρη στη Γερμανία για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες
- Η πιο ζεστή ημέρα του έτους στη Γερμανία – Ο καύσωνας συνεχίζεταιd