Ο Covid κόβει την κίνηση στους γερμανικούς δρόμους

Η πανδημία κόβει την κυκλοφορία σε γερμανικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ADAC, υπήρξαν σχεδόν 680.000 χιλιόμετρα κυκλοφοριακής συμφόρησης στους αυτοκινητόδρομους πέρυσι, ούτε καν το μισό σε σχέση με το 2019, όταν είχαν καταχωρηθεί περίπου 1,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Οι ειδικοί βλέπουν τον λόγο πάνω απ’ όλα στους περιορισμούς της κινητικότητας στους γερμανικούς δρόμους που σχετίζονται με την πανδημία – αλλά και στο γεγονός ότι πραγματοποιούνται λιγότερα επαγγελματικά ταξίδια αυτή την περίοδο και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι με τηλεργασία.

Ο μήνας με τη χαμηλότερη συμφόρηση για το 2020 στη Γερμανία ήταν ο μήνας του lockdown του Απριλίου – με περίπου το ένα δέκατο της τιμής από τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.