Γερμανία: Τα ομόσπονδα κρατίδια ανακοινώνουν άνοιγμα των σχολείων

Τα πρώτα ομόσπονδα κρατίδια στη Γερμανία ανακοίνωσαν ημερομηνίες για το άνοιγμα των σχολείων τους.

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτο πρέπει να επιστρέψουν στις τάξεις τους τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Η Έσση θα ξεκινήσει επίσης στις 22 Φεβρουαρίου για μαθητές στις τάξεις 1 έως 6. Ωστόσο, και στα δύο ομοσπονδιακά κρατίδια θα υπάρξει αρχικά εναλλακτική διδασκαλία.

Γερμανία: Άνοιγμα σχολείων στα ομοσπονδιακά κρατίδια

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις στη Γερμανία , εναπόκειται στα κρατίδια να αποφασίσουν για το πότε θα ανοίξουν ξανά σχολεία και παιδικά κέντρα.

Η Πρόεδρος της Διάσκεψη Υπουργών Παιδείας, Ernst, χαιρέτισε αυτήν την προοπτική. Στο ARD και ZDF μίλησε για καλά νέα για παιδιά και νέους καθώς και για τις οικογένειές τους.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί περισσότερη ασφάλεια, πρόκειται να εισαχθούν γρήγορα τεστ σε σχολεία όλων των ομοσπονδιακών κρατιδίων στη Γερμανία.

Βάδη-Βυρτεμβέργη: Τα σχολεία θα ανοίξουν σταδιακά από τις 22.02.21

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.