Ήρθε η ώρα για το καλοκαιρινό φεστιβάλ Tollwood στο Μόναχο

Επιστρέφει το καλοκαιρινό Tollwood στο Μόναχο

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ Tollwood σας προσκαλεί να χορέψετε, να γλεντήσετε και να περιηγηθείτε από τις 16 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου. Η είσοδος είναι δωρεάν για το 90% όλων των εκδηλώσεων!

Εκεί όπου τα νέα αστέρια συναντούν τους θρύλους

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου, γερμανικά και διεθνή συγκροτήματα θα κάνουν την Tollwood Music Arena να χορεύει…

Το line-up περιλαμβάνει κορυφαία αστέρια και εξαιρετικούς πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες: η TikTok Ayliva, ο Nico Santos, ο “Tiger” Tom Jones, η blues rocker Beth Hart, οι Placebo, ο κιθαρίστας των blues Joe Bonamassa, ο Santiano και πολλοί άλλοι.

Το MEUTE συνδυάζει την techno και τη μουσική πνευστών- ο Jacob Collier φέρνει τον πολυβραβευμένο με Grammy ήχο του στο Olympiapark Süd.

Ο Konstantin Wecker παρουσιάζει το “Soundtrack of my Life” αποκλειστικά για το Tollwood στο γκαλά κινηματογραφικής μουσικής, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βαυαρίας. Όλες οι πληροφορίες στο tollwood.de

Αποκτήστε τα εισιτήριά σας τώρα.

Όταν τα drones ζωγραφίζουν εικόνες

Το Σαββατοκύριακο της έναρξης του φεστιβάλ, drones ζωγραφίζουν στον ουρανό εικόνες που μιλούν για το νερό και τη ζωή.

Μια ιστορία που συγκινεί – με μουσική συνοδεία και με σαφές μήνυμα: είναι στο χέρι μας να εκτιμήσουμε και να προστατεύσουμε το νερό.

Σύμφωνα με το σύνθημα του καλοκαιρινού φεστιβάλ Tollwood: “Νερό – καθαρή ζωή”. Αυτό μπορεί να γίνει αισθητό παντού στους χώρους του φεστιβάλ.

Το νερό είναι ο πιο πολύτιμος πόρος της ζωής μας. Οι εγκαταστάσεις και οι δράσεις στο καλοκαιρινό φεστιβάλ αποτελούν μια επείγουσα έκκληση προς όλους μας να προστατεύσουμε τη φύση και τον ζωογόνο πόρο του νερού.

Και η διαδρομή προς το φεστιβάλ μπορεί επίσης να είναι φιλική προς το περιβάλλον: κατά προτίμηση με ποδήλατο.

Υπάρχουν πολλές προσφορές για ποδήλατο στο χώρο του φεστιβάλ – στην εκστρατεία “Ride your bike to Tollwood” που υποστηρίζεται από το “München unterwegs”, το εμπορικό σήμα του τμήματος κινητικότητας της πόλης του Μονάχου.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο φεστιβάλ.

Ένα μαγικό μέρος

Ο χορός, το θέατρο και η καλλιτεχνία συναντούν τον ήχο, την ποίηση και το χιούμορ στο αμφιθέατρο.

Και μια παραγωγή εικονικής πραγματικότητας βάζει το κοινό στη μέση ενός πίνακα ζωγραφικής.

Οι επισκέπτες του Tollwood θα συναντήσουν επίσης πρωτότυπα και ευφάνταστα walk-acts στο χώρο του φεστιβάλ και το Tollwood θα “κατεβάσει” το φεγγάρι από τον ουρανό σε μια φανταστική παράσταση.

Γαστρονομικές απολαύσεις από όλο τον κόσμο

Το 90% όλων των εκδηλώσεων πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο – ενσωματωμένο στην “Αγορά Ιδεών”.

Εδώ συναντιούνται μακρινές χώρες και διαφορετικοί πολιτισμοί: δημιουργικά και όμορφα πράγματα, ανακυκλώσεις και ασυνήθιστα – αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ανακαλύψετε και να περιηγηθείτε.

Στο νέο χωριό τεχνών και χειροτεχνίας, τεχνίτες και γυναίκες ζωντανεύουν τις παλιές τέχνες.

Παρέχεται επίσης γαστρονομική απόλαυση: η γαστρονομία με βιολογική πιστοποίηση σας προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Νέες εμπειρίες – δωρεάν προσφορά για τους νεαρούς οπαδούς του Tollwood

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ Tollwood προσφέρει ένα ποικίλο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Σε διάφορα εργαστήρια, τα παιδιά και οι νέοι μπορούν να γνωρίσουν δωρεάν νέα πράγματα: slackline, τύμπανα, capoeira και πολλά άλλα.

Η επιλογή είναι μεγάλη: είτε μουσικά, είτε καλλιτεχνικά, είτε σύμφωνα με το θέμα του νερού.

Το πρόγραμμα, ΕΔΩ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης