Πιλότος της Lufthansa σχημάτισε π@@ς στον ουρανό – Ήταν σκόπιμο;

Newsroom

Updated on:

Αεροσκάφος της Lufthansa στέλνει κλήση έκτακτης ανάγκης

Προφανώς λόγω των συνθηκών ανέμου, ένας πιλότος αναγκάστηκε να ακολουθήσει μια περίεργη διαδρομή κατά την προσέγγιση στη Σικελία. Αυτό προκάλεσε μερικά γέλια. Τώρα υπάρχει και μια άλλη θεωρία…

Η ασυνήθιστη διαδρομή πτήσης ενός πιλότου της Lufthansa προκαλεί γέλιο στο διαδίκτυο. Ότι πέταξε επίτηδες τη διαδρομή, η οποία μοιάζει με πέος – σίγουρα λίγοι το πιστεύουν αυτό – ή μήπως όχι;

Όπως αναφέρει τώρα η “Frankfurt Neue Presse”, ο πιλότος φέρεται να πέταξε το δρομολόγιο σε σχήμα πέους πάνω από τη Μεσόγειο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η εφημερίδα αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “La Repubblica”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αιτία ήταν μια σοβαρή πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Fontanarossa της Κατάνια.

Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, και είχε προκαλέσει την αναστολή της πτητικής λειτουργίας του αεροδρομίου μέχρι την Τετάρτη, 19 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο κυβερνήτης του Airbus έμαθε μόνο λίγο πριν από την προγραμματισμένη προσγείωση στη Σικελία ότι το αεροσκάφος έπρεπε να εκτραπεί προς τη Μάλτα.

Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στον τερματικό σταθμό Α, αλλά άνοιξε ξανά για τους ταξιδιώτες μετά από λίγες ημέρες.

Αλλά ακόμη και σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την πυρκαγιά, προφανώς εξακολουθούσαν να υπάρχουν περιορισμοί και ακυρώσεις πτήσεων.

Αυτό συνέβη και με την πτήση “πέος” της 28ης Ιουλίου. Ο πιλότος της Lufthansa ήταν προφανώς αρκετά ενοχλημένος γι’ αυτό.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Lufthansa σχολίασε εντελώς διαφορετικά στην “Bild” την περίεργη διαδρομή της πτήσης: λόγω της διάτμησης του ανέμου, ενός ιδιαίτερα ισχυρού ρεύματος αέρα, το πλήρωμα δεν είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την προσγείωση.

“Ως εκ τούτου, ο κυβερνήτης προσπάθησε ξανά την προσέγγιση. Η προσπάθεια αυτή ήταν επίσης ανεπιτυχής”.

Είτε ήταν σκόπιμο είτε όχι, ο πιλότος έχει τα γέλια στο διαδίκτυο με το μέρος του.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από την τεκμηρίωση της διαδρομής της πτήσης στο “flightradar24” έγινε viral στο “Reddit”.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης έγραψε: “Το εγχειρίδιο των πιλότων της Lufthansa ορίζει ότι πρέπει να τραβηχτεί ένα πέος όταν μια πτήση εκτρέπεται.

Το μέγεθος του πέους πρέπει να είναι η τετραγωνική ρίζα του μήκους της εκτροπής και πρέπει να δείχνει πάντα προς το νότο”.

Το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στην Κατάνια

Κάποιοι υποψιάζονται ότι το πέος ήταν διαμαρτυρία για μια μη εγκεκριμένη προσγείωση, άλλοι κάνουν αστεία για την ονομασία.

Το “Cock” είναι επίσης ένας χυδαίος όρος για το πέος στα αγγλικά.

“Γιατί αλλιώς ο θάλαμος του πιλότου θα ονομαζόταν “cockpit”;” αναρωτιέται ένας χρήστης του Reddit.

Τελικά, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο γειτονικό νησί της Μάλτας, περίπου 185 χιλιόμετρα μακριά.

Εκεί ανεφοδιάστηκαν με καύσιμα και στη συνέχεια συνέχισαν το ταξίδι τους.

Οι παραθεριστές προσγειώθηκαν στην Κατάνια στις 8.01 το βράδυ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης