Πράσινος υπουργός στη Γερμανία πέταξε περισσότερο το 2022

Είναι ένας πράσινος υπουργός, από όλους τους ανθρώπους, που πέταξε πιο συχνά μεταξύ των μελών της κυβέρνησης του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Ο Kretschmann βρίσκεται επίσης ψηλά.

Ο υπουργός Μεταφορών Winfried Hermann ηγείται της λίστας των επίσημων πτήσεων της κυβέρνησης του κρατιδίου.

Ο πολιτικός των Πρασίνων χρησιμοποίησε το αεροπλάνο 30 φορές για επαγγελματικά ταξίδια πέρυσι, σύμφωνα με απάντηση του υπουργείου Οικονομικών σε ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD στο κοινοβούλιο του κρατιδίου.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Hermann ακολουθείται στενά από το αφεντικό του, τον πρωθυπουργό Winfried Kretschmann (Πράσινοι), ο οποίος επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο 29 φορές.

Η υπουργός Οικονομίας Nicole Hoffmeister-Kraut (CDU) πέταξε επίσης 29 φορές, σύμφωνα με την αξιολόγηση.

Προηγουμένως, η “Bild”, η “Stuttgarter Zeitung” και η “Stuttgarter Nachrichten” είχαν αναφερθεί σε αυτό.

17 πτήσεις εντός της Γερμανίας

Ο Hermann πραγματοποίησε τις περισσότερες πτήσεις, 17 από αυτές εντός της Γερμανίας. Ο Hermann είχε συμμετάσχει σε πολλές συνεδριάσεις του Bundesrat το περασμένο έτος, εξήγησε εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών.

“Η Bundesrat ξεκινά τις συνεδριάσεις της τόσο νωρίς τις Παρασκευές, ώστε ο μόνος τρόπος να φτάσει κανείς εκεί την ίδια ημέρα είναι με αεροπλάνο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το ταξίδι με τρένο την προηγούμενη ημέρα δεν είναι συνήθως εφικτό λόγω του σφιχτού προγραμματισμού, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση, ο Χέρμαν δεν έχει μόνο τις περισσότερες πτήσεις στην κυβέρνηση του κρατιδίου, αλλά κάλυψε και τα περισσότερα χιλιόμετρα με αεροπλάνο: περισσότερα από 53.000.

Η υπουργός Οικονομίας Χόφμαϊστερ-Κράουτ έφτασε τα 46.000 χιλιόμετρα και ο πρωθυπουργός του κρατιδίου Βίνφριντ Κρέτσμαν κάλυψε περισσότερα από 36.000 χιλιόμετρα με αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση, όλα τα μέλη της κυβέρνησης πέταξαν με προγραμματισμένες πτήσεις.

Όσον αφορά τον αντίκτυπο των πτήσεων στο κλίμα, το Υπουργείο Οικονομίας έχει την πρωτοκαθεδρία.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση, οι πτήσεις της υπουργού Hoffmeister-Kraut προκάλεσαν σχεδόν 22.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Ο υπουργός Μεταφορών Χέρμαν έφτασε τους 15.000 τόνους.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης