Προβλήματα λογισμικού στον γερμανικό έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας

Σύσταση προς τους ταξιδιώτες: Φτάστε εγκαίρως, κάντε γρήγορο check in, ελέγξτε εκ των προτέρων την κατάσταση της πτήσης σας.

Τεχνικά προβλήματα στον Γερμανικό Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας (DFS) περιόρισαν την Τετάρτη την εναέρια κυκλοφορία πάνω από μεγάλα τμήματα της Γερμανίας.

Ο λόγος ήταν ένα πρόβλημα λογισμικού στο κέντρο ελέγχου στο Λάνγκεν, όπως εξήγησε μια εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού οργανισμού.

Σύμφωνα με τη Fraport, το πρόβλημα επηρεάζει ολόκληρο τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.

Στη Φρανκφούρτη, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη λειτουργία και μεμονωμένες ακυρώσεις πτήσεων, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου.

Οι επιβάτες θα πρέπει να διαθέτουν επαρκή χρόνο για το ταξίδι τους και να προσέρχονται στο check-in όσο το δυνατόν νωρίτερα πριν από την αναχώρηση. Επιπλέον, συνιστάται να ελέγχετε εκ των προτέρων την κατάσταση της πτήσης σας.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μονάχου δήλωσε στη BILD: “Από τις 8.45 π.μ., αυτή τη στιγμή έχουμε δέκα ακυρωμένες πτήσεις. Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν αφορούν τις συνδέσεις Μόναχο-Κολωνία, Μόναχο-Φρανκφούρτη και Μόναχο-Ντίσελντορφ”.

Ωστόσο, σύμφωνα με την DFS, η λειτουργία θα αποκατασταθεί. Η εκπρόσωπος τύπου Ute Otterbein δήλωσε στην εφημερίδα BILD: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχει σαφής βελτίωση της εναέριας κυκλοφορίας”.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.