Σε ποια γερμανική πόλη ζούνε οι πιο ματαιόδοξοι Γερμανοί;

Σε ποια γερμανική πόλη ζούνε οι πιο ματαιόδοξοι Γερμανοί;

Όλοι θέλουν να είναι όμορφοι. Αλλά οι άνθρωποι στη νότια Γερμανία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ματαιόδοξοι. Όπως δείχνει μια ανάλυση δεδομένων, οι άνθρωποι εδώ ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για την εμφάνισή τους.

Επί τρεις μήνες, οι αναλυτές μελέτησαν πόσα χρήματα ξοδεύουν οι Γερμανοί για φροντίδα και καλλυντικά.

Ήθελαν να μάθουν πότε και σε ποιες πόλεις οι άνθρωποι ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για τη ματαιοδοξία τους.

Το αποτέλεσμα: προς το Σαββατοκύριακο, οι Γερμανοί γίνονται πιο σπάταλοι όσον αφορά την εμφάνισή τους. Και το θέμα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους στο νότο.

Ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών “Sumup” βρήκε τους πιο ματαιόδοξους Γερμανούς

Σύμφωνα με την έκθεση, ζουν στο Μόναχο. Οι κάτοικοι του Μονάχου επενδύουν κατά μέσο όρο 89,30 ευρώ ανά αγορά σε ομορφιά, κομμωτήριο ή γυμναστήριο.

Στη Στουτγάρδη είναι 79,60 ευρώ, στη Φρανκφούρτη 76,70 ευρώ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του λεγόμενου “Άτλαντα Ομορφιάς”.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι πελάτες ξοδεύουν τα λιγότερα στο Ντόρτμουντ με 55,70 ευρώ.

Οι ματαιόδοξοι άνθρωποι στο Μόναχο: Πώς να το ξέρετε;

Αν και το Μόναχο είναι επίσης μία από τις πιο ακριβές πόλεις της Γερμανίας, το αποτέλεσμα είναι επίσης ενδιαφέρον σε σχέση με την αγοραστική δύναμη του πληθυσμού.

Η αγοραστική δύναμη του Μονάχου είναι περίπου 28% υψηλότερη από ό,τι στην υπόλοιπη Γερμανία.

Ωστόσο, οι κάτοικοι των πόλεων Ντίσελντορφ και Αμβούργου, οι οποίες κατατάσσονται μόνο στη μέση του “Άτλαντα Ομορφιάς”, έχουν επίσης χρήματα πάνω από το μέσο όρο.

Σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, η “Sumup” εξέτασε ανώνυμες συναλλαγές των καταστημάτων λιανικής πώλησης ομορφιάς στις δέκα πολυπληθέστερες πόλεις της Γερμανίας για τον “Άτλαντα ομορφιάς”.

Ελήφθησαν υπόψη επιχειρήσεις από τον κλάδο της ομορφιάς”, όπως στούντιο νυχιών, κομμωτήρια και ινστιτούτα ομορφιάς, αλλά και γυμναστήρια και κέντρα ευεξίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης