ΣΚ: Τα τρένα δεν θα σταματούν στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας

Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία: Τα τρένα δεν θα σταματούν στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας

Όλο το Σαββατοκύριακο (19 και 20 Αυγούστου 2023) – Τα τρένα δεν μπορούν να σταματήσουν στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας…

Ο κεντρικός σταθμός της Κολωνίας αναβαθμίζεται – εγκαθίστανται νέα σήματα και εκτελούνται εργασίες με καλώδια. Αυτό θα επηρεάσει την κυκλοφορία των τρένων.

Ο Κεντρικός Σταθμός της Κολωνίας θεωρείται ο κόμβος της Δύσης: κάθε μέρα φτάνουν εκεί έως και 1.300 τρένα με έως και 280.000 επιβάτες, σύμφωνα με την πόλη της Κολωνίας.

Ωστόσο, όχι αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή ο κεντρικός σταθμός εκσυγχρονίζεται – γεγονός που έχει αντίκτυπο στην κυκλοφορία των τρένων.

Κανένα τρένο δεν θα σταματήσει στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως μετέδωσε το Radio Köln, τοποθετούνται νέα σήματα και εκτελούνται εργασίες με καλώδια αυτό το Σαββατοκύριακο, μεταξύ άλλων.

Οι εργασίες αυτές θα επηρεάσουν την περιφερειακή και υπεραστική κυκλοφορία.

Πολλά από τα τρένα θα σταματήσουν στους σταθμούς Koeln Messe/Deutz και Ehrenfeld. Άλλοι θα εκτρέπονται μέσω Krefeld.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ελέγξουν το δρομολόγιό τους και τις πιθανές επιλογές εξόδου και σύνδεσης πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης