Ποια είναι τα αγαπημένα αεροδρόμια των Γερμανών για απογείωση;

Νέα τεχνολογία στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης

Κατάταξη γερμανικών αεροδρομίων: Η Νυρεμβέργη είναι ένα από τα αγαπημένα αεροδρόμια των Γερμανών για απογείωση…

Το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης μπορεί να χαίρεται για ένα ακόμη βραβείο: σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της Google, είναι ένα από τα 3 δημοφιλέστερα γερμανικά αεροδρόμια.

Αυτό αποδεικνύεται τώρα από μια αξιολόγηση της πύλης Airhelp.

Μια υπόγεια σύνδεση, γρήγορα δρομολόγια και πάνω από 60 απευθείας συνδέσεις

Από το αεροδρόμιο Albrecht Dürer μπορείτε να απογειωθείτε στον κόσμο υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας αξιολόγησης της Airhelp, η οποία δημοσιεύθηκε τώρα για την έναρξη των διακοπών σε πολλά γερμανικά κρατίδια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης τα πήγε ιδιαίτερα καλά.

Βρίσκεται μεταξύ των 3 κορυφαίων, μαζί με το Münster-Osnabrück και το Friedrichshafen – όλα συγκριτικά μικρές τοποθεσίες.

Το Frankfurt-Hahn, από την άλλη πλευρά, καταλαμβάνει την τελευταία θέση. Το Μόναχο έρχεται στην 5η θέση.

Το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης σκοράρει…

Για την τακτική της κατάταξη, η Airhelp εξετάζει τα 20 γερμανικά αεροδρόμια με τις περισσότερες αξιολογήσεις στο Google για να αξιολογήσει τη δημοτικότητά τους.

Τώρα ο κορυφαίος οργανισμός για τα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών, σύμφωνα με δική του ανακοίνωση, δημοσίευσε και πάλι τα αποτελέσματα σχετικά με την ικανοποίηση των επιβατών.

Αυτή η δημοσίευση θα πρέπει σίγουρα να κάνει τους φελλούς σαμπάνιας να ανοίξουν στο αεροδρόμιο Albrecht Dürer.

Διότι σε περισσότερες από 5.200 αξιολογήσεις στο Google, το αεροδρόμιο αξιολογείται κατά κύριο λόγο θετικά. Αυτό κάνει 4,3 αστέρια στην αξιολόγηση της Airhelp και είναι αρκετό (μαζί με τα άλλα δύο) για την πρώτη θέση.

Το αεροδρόμιο έχει ήδη παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια.

Απεργίες και μεγάλοι χρόνοι αναμονής αλλού

Για τους υπεύθυνους του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης, η καλή κατάταξη δεν είναι κάτι καινούργιο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου: “Είμαστε πρώτοι στην κατάταξη για δεύτερη φορά. Για παράδειγμα, σε μια παρόμοια αξιολόγηση από την πλατφόρμα παρακολούθησης “Webbosaurus” το 2018, είχαν ήδη ανακηρυχθεί το πιο δημοφιλές αεροδρόμιο στη Γερμανία.

Τότε, ο ιστότοπος συγκέντρωσε πόντους για τη σαφήνειά του, τη φιλικότητα του προσωπικού του και τις γαστρονομικές του προσφορές, αναφέρεται.

“Πρόκειται για ένα σπουδαίο βραβείο για όλους τους συναδέλφους”, εξήγησε ο εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε από το t-online σχετικά με την κατάταξη της Airhelp.

Ειδικά επειδή όλοι οι τομείς του αεροδρομίου αποτέλεσαν αντικείμενο της αξιολόγησης.

Συνολικά, έντεκα από τα 20 αεροδρόμια αξιολογήθηκαν χειρότερα αυτή τη φορά σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Airhelp.

Ο νομικός Julián Navas εξηγεί σε δελτίο τύπου: Απεργίες, τεχνικά προβλήματα ή γενικά μεγάλοι χρόνοι αναμονής στους σταθμούς check-in – η κατάταξη δείχνει ότι οι συνθήκες έχουν επιδεινωθεί σε σχέση με πέρυσι.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης