Βρέθηκε βόμβα στη Δρέσδη: Οι πολίτες πρέπει να απομακρυνθούν!

Newsroom

alert-Έκτακτη-είδηση-Breaking-News-Einmeldung

Τα μέτρα εκκένωσης είναι απαραίτητα λόγω της ανακάλυψης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Δρέσδη. Ο πληθυσμός σε ακτίνα 800 μέτρων γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε η βόμβα κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή.

Η βόμβα επρόκειτο να εξουδετερωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά οι εργασίες διακόπηκαν. Οι κάτοικοι που επλήγησαν δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους προς το παρόν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dresden.de ή καλέστε την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών της πρωτεύουσας του κρατιδίου Δρέσδη στον αριθμό 0351-4887666

Συστάσεις:

Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο την πληγείσα περιοχή. Ενημερωθείτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για παράδειγμα από το τοπικό ραδιόφωνο.

  • Αποφύγετε την περιοχή.
  • Αποφύγετε την επικίνδυνη περιοχή.
  • Φύγετε αμέσως από την πληγείσα περιοχή.
  • Προετοιμαστείτε για εκκένωση.
  • Πάρτε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα αντικείμενα, ιδίως ταυτότητα και μετρητά.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να εγκαταλείψετε το σπίτι σας, επικοινωνήστε με την πόλη σας στον αριθμό τηλεφώνου που σας δίνεται. Ενημερώστε τους γείτονές σας. Καλέστε το 110 (αστυνομία) και το 112 (πυροσβεστική) μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Δώστε προσοχή στις ανακοινώσεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Θα σας ενημερώσουμε όταν περάσει ο κίνδυνος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης