Βρέθηκε πορτοφόλι σε καθίσματα σινεμά μετά από 23 χρόνια

Τι τρελό εύρημα! Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κινηματογράφου Cineplex στο Χαμ, ανακαλύφθηκε ένα παλιό παιδικό πορτοφόλι. Προφανώς ήταν κολλημένο ανάμεσα στα καθίσματα για 23 χρόνια!

Το περιεχόμενό του είναι ένα μικρό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στο έτος 2000

Τα κέρματα στο πορτοφόλι είναι ακόμα από την εποχή των γερμανικών μάρκων, συμπεριλαμβανομένων πολλών πεντάλεπτων.

Δίπλα τους υπήρχε ένας πίνακας μετατροπής από την τράπεζα Sparda, ένα μίνι ημερολόγιο για το έτος 2000, κάρτες Pokémon και ένα γερμανικό πάσο κολύμβησης νέων.

Αυτό έδωσε τα πρώτα στοιχεία για τον ιδιοκτήτη: Το αγόρι που έχασε το πορτοφόλι στον κινηματογράφο ονομάζεται Daniel και ήταν έντεκα ετών τότε. Ξεκίνησε η αναζήτηση!

Ο κινηματογράφος Cineplex αναζήτησε τον ιδιοκτήτη μέσω του Facebook. Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε περισσότερες από 9200 φορές – με επιτυχία!

Ο Daniel βρέθηκε. Όταν ο κινηματογράφος ανοίξει ξανά την επόμενη εβδομάδα, θέλει να παραλάβει το παλιό του πορτοφόλι μετά από 23 χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης