1020€ κρύο ενοίκιο για 66 τετραγωνικά μέτρα στη Γερμανία

Το υψηλό ενοίκιο για ένα διαμέρισμα στο Ρέγκενσμπουργκ συζητείται στην πλατφόρμα Jodel. “Έχουν τρελαθεί όλοι τους”, λένε.

Τα διαμερίσματα είναι ακριβά, και αυτό δεν ισχύει μόνο για το Μόναχο. Ακόμα και η φοιτητούπολη του Ρέγκενσμπουργκ δεν έχει ανοσία στις υψηλές τιμές.

Τρέλα με τα ενοίκια στο Ρέγκενσμπουργκ

Υπήρξε μεγάλη αποδοχή από την οργισμένη ανάρτηση ενός χρήστη. “Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους; Ψάχνω για διαμέρισμα αυτή τη στιγμή.

Δήλωση της ιδιοκτήτριας του τελευταίου υπερτιμημένου διαμερίσματος: “Η τιμή δεν βασίζεται στον δείκτη ενοικίου, αλλά στην προσφορά και τη ζήτηση και έτσι έχουν τα πράγματα”.

Ένας άλλος χρήστης έχει μια σαφή απάντηση σε αυτό: “Ναι, είναι δυνατόν, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να αποσπάσετε κάθε δεκάρα από τις τσέπες των ανθρώπων είναι λίγο απάνθρωπο, έτσι δεν είναι;”

“Έχουν τρελαθεί όλοι τους. Όλοι αυτοί οι τρελοί ανεβάζουν τις τιμές και νομίζουν ότι είναι έστω και στο ελάχιστο δικαιολογημένες”, σχολίασε ένα άλλο άτομο.

“Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αγορά επειδή η προσφορά είναι πολύ χαμηλή. Γι’ αυτό οι τιμές ανεβαίνουν.

Αλλά τώρα δεν μιλάμε για κάποιο αγαθό πολυτελείας, αλλά για μια ζωτικής σημασίας στέγη πάνω από το κεφάλι μας”, λέει ένας άλλος χρήστης σχετικά με τη συζήτηση για το ενοίκιο.

Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.