40 χιλιόμετρα περπάτημα πάνω στις ράγες λόγω απεργίας!

Ο 48χρονος άνδρας ήθελε να περπατήσει περίπου 40 χιλιόμετρα προς το Μόναχο, όταν ήρθε ένα τρένο. Ο οδηγός του τρένου μπόρεσε να φρενάρει εγκαίρως, η αστυνομία ερευνά τώρα για επικίνδυνη παρέμβαση στη σιδηροδρομική κυκλοφορία.

Επειδή ένας άνδρας περπατούσε σε σιδηροδρομική γραμμή λόγω της απεργίας της κυκλοφορίας τη Δευτέρα, ένα περιφερειακό τρένο αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα.

Ο 48χρονος άνδρας είχε θελήσει να περπατήσει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Άσλινγκ (περιφέρεια Έμπερσμπεργκ) προς το Μόναχο, επειδή αρχικά δεν κυκλοφορούσαν τρένα λόγω της απεργίας, ανέφερε η αστυνομία την Τρίτη.

Αυτό που ο άνδρας προφανώς δεν έλαβε υπόψη του: το απόγευμα της Δευτέρας, πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες επανέφεραν σταδιακά τα δρομολόγια των τρένων.

Η αστυνομία ερευνά επικίνδυνες παρεμβάσεις στη σιδηροδρομική κυκλοφορία

Για παράδειγμα, μια αμαξοστοιχία της Bayerische Regiobahn με κατεύθυνση το Μόναχο αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα λίγο πριν το Grafing κοντά στο Μόναχο το απόγευμα, προκειμένου να αποφύγει να χτυπήσει τον άνδρα στις γραμμές.

Ένας ελεγκτής του τρένου μετέφερε τον 48χρονο άνδρα στο σταθμό Ostbahnhof του Μονάχου, όπου τον παρέλαβε η αστυνομία.

Ο άνδρας ερευνάται τώρα για επικίνδυνη παρέμβαση στη σιδηροδρομική κυκλοφορία. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης