Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα από τη Στουτγάρδη

Newsroom

Updated on:

Γιατί δεν πρέπει να περπατάτε στο αεροπλάνο χωρίς παπούτσια;

Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από τη Γερμανία στην Αίγυπτο – Ο άνδρας είπε ότι αστειευόταν, αλλά συνελήφθη…

Με τις κατηγορίες της διασάλευσης της τάξης και της παρακώλυσης συγκοινωνιών συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άνδρας από τη Γερμανία που έλεγε ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα του.

Ο άνδρας, ως επιβάτης πτήσης από τη Στουτγάρδη στην Αίγυπτο το απόγευμα του Σαββάτου, είχε αναφέρει δύο φορές σε ήρεμο ύφος στα μέλη του πληρώματος ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα του στη Γερμανία. Αυτό άκουσαν και επιβάτες της πτήσης οπότε προκλήθηκε αναστάτωση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από μέλη του πληρώματος για το περιστατικό και έγινε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα.

Στους αστυνομικούς του αεροδρομίου ο άνδρας ανέφερε ότι όσα έλεγε ήταν ψέματα και ότι αστειευόταν. Για κάθε ενδεχόμενο, πάντως, η αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της Interpol για να διαπιστωθεί αν η πρώην σύντροφος του Γερμανού είναι όντως εν ζωή.

Τελικά ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο.

Πέρα από τη διασάλευση της πτήσης, η συμπεριφορά του άνδρα προκάλεσε και διασάλευση των συγκοινωνιών λόγω της αναγκαστικής προσγείωσης που καθυστέρησε την πτήση κατά μία ώρα.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης