Αναζητείται εκατομμυριούχος νικητής του Λόττο στη Γερμανία

Αδιανόητο για πολλούς ανθρώπους, αλλά στη Σαξονία-Άνχαλτ, ένας παίκτης λοταρίας δεν έχει εισπράξει τα κέρδη του ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ εδώ και δυόμισι χρόνια!

Ο τυχερός προέρχεται από την περιοχή Mansfeld-Hettstedt και κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο τέλος του 2019. “Ο νικητής έχει χρόνο μόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στις 11.59 μ.μ. για να εμφανιστεί”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του Λόττο Stefan Ebert (54).

Ο παίκτης ή η παίκτρια είχε παραδώσει το δελτίο του/της για δύο κληρώσεις του Λόττο “6aus49” στις 28 Νοεμβρίου 2019 σε ένα σημείο πώλησης στην περιοχή Mansfeld-Hettstedt. Ωστόσο: Υπάρχουν 20 σημεία πώλησης Λόττο σε αυτή την περιοχή.

Όταν οι νικητήριοι αριθμοί κληρώθηκαν δύο ημέρες αργότερα, έπιασε μια δυάδα με έναν σούπερ αριθμό και μια εβδομάδα αργότερα ένα τριπλό.

Με την απόδειξη, ο παίκτης εισέπραξε τα κέρδη των 17,30 ευρώ για τα δύο κέρδη σε ένα υποκατάστημα στις 7 Δεκεμβρίου. Έλαβε επίσης ένα δελτίο αντικατάστασης για την ειδική κλήρωση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ειδική κλήρωση την επόμενη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, όπου ο παίκτης κέρδισε το εκατομμύριο – αλλά δεν έχει ακόμη εμφανιστεί. Οι νικητές του Λόττο έχουν γενικά τρία χρόνια για να διεκδικήσουν το κέρδος.

“Εάν το κέρδος του ενός εκατομμυρίου δεν εισπραχθεί εντός της προθεσμίας λήξης, το ποσό μπαίνει στην επόμενη εθνική ειδική κλήρωση”, εξηγεί ο Ebert. “Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Λόττο της Σαξονίας-Άνχαλτ που ένα βραβείο αυτού του ποσού δεν εισπράττεται”.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.