Απίστευτο! Άνδρας έβαλε άλογο σε τραμ στη Γερμανία (Video)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με ένα άλογο χάρη στην ομώνυμη επιτυχία του “Klaus und Klaus” – αλλά ένα άλογο σε ένα τραμ είναι μάλλον ασυνήθιστο. Αυτό συνέβη πρόσφατα στο Fellbach κοντά στη Στουτγάρδη.

Είναι ένα επίμονο κλισέ ότι στους Σουαβούς αρέσει να ζουν λιτά. Δεν είναι γνωστό αν αυτός ήταν και ο λόγος για το περίεργο περιστατικό που συνέβη το πρωί της Κυριακής σε ένα αστικό τρένο κοντά στο Fellbach στην περιοχή Rems-Murr: Ένα βίντεο στο Instagram δείχνει έναν άνδρα να επιβιβάζεται στο τρένο με το άλογό του.

Η εφημερίδα “Stuttgarter Zeitung” αναφέρθηκε πρώτη σε αυτό.

Το περιστατικό φαίνεται ότι προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο σε έναν οδηγό του ελαφρού σιδηροδρόμου της Stuttgarter Straßenbahnen AG (SSB): Το βίντεο ενός υπαλλήλου του ελαφρού σιδηροδρόμου (τραμ) που ανέβηκε στο κανάλι Instagram “stuttgarter.meme” δείχνει έναν άνδρα με καουμπόικο καπέλο να ιππεύει ένα άλογο στην πλατφόρμα προς την πόρτα εισόδου του τραμ.

Video

Στη συνέχεια, ο άνδρας και το άλογο σοβαρεύουν πραγματικά και επιβιβάζονται στο τρένο, προς έκπληξη των επιβατών.

Τουλάχιστον προσπαθούν: όπως φαίνεται από ένα σχόλιο των διαχειριστών του “stuttgarter.meme” κάτω από το βίντεο, το άλογο του καουμπόη της Στουτγάρδης προφανώς δεν χωρούσε στο τρένο, με αποτέλεσμα οι δυο τους τελικά να κατέβουν ξανά και να συνεχίσουν με τα πόδια – προφανώς η ομάδα σκόπευε να ταξιδέψει έτσι κι αλλιώς μόνο μια στάση με το τρένο.

Τουλάχιστον στους χρήστες του Instagram, η αποτυχημένη προσπάθεια προκάλεσε πολλά likes και γέλια.

Αλλά ακόμη και αν είχε πετύχει, θα είχε επιτραπεί; “Το σημαντικό είναι να μην περιοριστούν ή να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες και να μην προκληθούν ζημιές – κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει και για το ίδιο το άλογο.

Σε τελική ανάλυση, όμως, η απόφαση σχετικά με το ποια ζώα ή αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν μαζί με το τραμ θα επαφίεται πάντα στον οδηγό του τραμ”, δήλωσε εκπρόσωπος της Ένωσης Μεταφορών της Στουτγάρδης στην Stuttgarter Zeitung.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης