Αστυνομικό Δελτίο: Απάτη σε χωράφι με λουλούδια στη Βαυαρία

Ένας αγρότης από το Taufkirchen αγανάκτησε. Πολύ συχνά οι άνθρωποι δεν πληρώνουν στο χωράφι για τα λουλούδια του.

Ο φορέας εκμετάλλευσης ενός χωραφιού με λουλούδια κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομική επιθεώρηση Dorfen. Ο αγρότης έχει ένα χωράφι στο Taufkirchen όπου οι πελάτες μαζεύουν οι ίδιοι τα λουλούδια. Η πληρωμή της τιμής στην ταμειακή μηχανή στο χώρο γίνεται με βάση την εμπιστοσύνη.

Έκρηξη σε τροχόσπιτο οικογένειας σε κάμπινγκ στη Βαυαρία

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων ρουτίνας ο αγρότης διαπίστωσε ότι αυτό συχνά δεν συμβαίνει. Τις περισσότερες φορές τοποθετείται μόνο ένα μέρος του οφειλόμενου ποσού.

Τα σχετικά ποσά είναι πολύ μικρά και δεν καταβάλλονται – η καταγγελία αφορά ποσό ύψους… 8,30 ευρώ. Ωστόσο, ο αγρότης παραπονιέται ότι το συνολικό χρηματικό ποσό είναι σίγουρα οικονομικά επιζήμιο.

Ζητά ειλικρινή συνεργασία, διαφορετικά οι προσφορές αυτού του είδους θα πάψουν να ισχύουν.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.