Εμβολιάστηκε στη Γερμανία αλλά “έφαγε” πρόστιμο στην Ελλάδα

Newsroom

Εμβολιάστηκε στη Γερμανία αλλά “έφαγε” πρόστιμο στην Ελλάδα

Από τον Φεβρουάριο του 2022 προσπαθεί να αποδείξει πως δεν υπήρξε ανεμβολίαστος.

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Κρητικός που διαμένει στην Γερμανία εδώ και αρκετά χρόνια έλαβε, όπως υποστηρίζει, διοικητικό πρόστιμο από το Ελληνικό κράτος επειδή δεν εμβολιάστηκε την περίοδο της Πανδημίας και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί με τρία εμβόλια κατά του Covid-19 στη Γερμανία.

Εδώ και ενάμιση χρόνο, ταλαιπωρείται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, ενώ η… ληξιπρόθεσμη οφειλή αυξάνεται όσο κυλά ο χρόνος και δεν βρίσκεται λύση στο όλο πρόβλημα.

Ο 71χρονος έλαβε το σχετικό μήνυμα για την ανεξόφλητη οφειλή, τον Φεβρουάριο του 2022 και από τότε μέχρι σήμερα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι… ελέφαντας!

Ο ίδιος αν και απέστειλε γραπτό μήνυμα στην αρμόδια αρχή, υποστηρίζοντας ότι έχει εμβολιαστεί στη Γερμανία, όχι μια φορά αλλά τρεις, δυστυχώς δεν έγινε το παραμικρό ενώ κατά τη διάρκεια διακοπών του στο νησί, μετέβη στην εφορία Ηρακλείου, όπου και εκεί δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη.

Απογοητευμένος από τον τρόπο αντιμετώπισης του από την Ελλάδα, στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσω του τηλεοπτικού φακού.

Δείτε το βίντεο:

YouTube video

Πηγή: neakriti

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης