Επιδρομή για ναρκωτικά: 220 αστυνομικοί εισβάλλουν σε εταιρεία

Περισσότεροι από 220 αστυνομικοί των γερμανικών τελωνείων και της ομοσπονδιακής αστυνομίας κινήθηκαν στην πόλη Colditz της κοιλάδας Mulde γύρω στις 6 το πρωί της Τρίτης.

Στόχος της μεγάλης επιδρομής: εμπορική ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένεια N.

Η κατηγορία εναντίον τους είναι για άλλη μια φορά η κατοχή ναρκωτικών σε μεγάλη κλίμακα. Δύο από τις επιχειρήσεις των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν σε έρευνα.

Η μία ήταν ένα εμπόριο ξυλείας στην Lausicker Straße και η άλλη ένα εμπόριο παλιοσίδερων στο πρώην εργοστάσιο πορσελάνης.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί έφτασαν με ένα περονοφόρο όχημα που ανήκε στην Technisches Hilfswerk. Μια γέφυρα έπρεπε να κλείσει για τη δημόσια κυκλοφορία.

Ένας εκπρόσωπος των τελωνείων επιβεβαίωσε τρεις προσωρινές συλλήψεις στην BILD σήμερα το πρωί.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Uwe N. (34 ετών), τον αδελφό του και τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επίσης ναρκωτικά.

Το 2015, ο Uwe N. καταδικάστηκε σε σχεδόν πέντε χρόνια φυλάκισης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης