Έρχονται οι διαμεσολαβητές για να λύνουν διαφορές στο Μόναχο

Οι διαμεσολαβητές AKIM είναι πρόσωπα επικοινωνίας για τους κατοίκους σε περίπτωση συγκρούσεων και προβλημάτων στο κέντρο της πόλης. Πού και πότε μπορείτε να βρείτε τους βοηθούς φέτος;

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι διαμεσολαβητές του AKIM (Διαχείριση συγκρούσεων στο Μόναχο) βρίσκονται στο κέντρο της πόλης του Μονάχου και διευθετούν διαφορές μεταξύ ιδιωτών.

Και με επιτυχία, διότι οι κινητοί διαμεσολαβητές επιστρέφουν και φέτος.

Από την Παρασκευή, 12 Μαΐου, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι βοηθοί θα βρίσκονται σε hotspots του Μονάχου για να διαπραγματευτούν μια απροβλημάτιστη λύση σε περίπτωση ανάγκης.

Οι διαχειριστές συγκρούσεων αναγνωρίζονται από τα κόκκινα γιλέκα τους με τα γράμματα AKIM στην πλάτη. Μια νέα προσθήκη φέτος είναι ένα φωτεινό σακίδιο πλάτης για το προσωπικό της AKIM.

Οι διαμεσολαβητές της AKIM σε υπηρεσία και πάλι

Για ένατη χρονιά, οι διαμεσολαβητές θα βρίσκονται κυρίως στο Glockenbachviertel – με έμφαση στην Gärtnerplatz και την Baldeplatz / Wittelsbacher Brücke. Εάν χρειαστεί, οι διαχειριστές συγκρούσεων θα έρθουν και στην Holzplatz.

Θα υπάρχει επίσης παρουσία στην πλατεία Wedekindplatz του Schwabing, καθώς και στην πλατεία Gerner Brücke / Grünwaldpark στο Nymphenburg.

Συνδυάζοντας τη διασκέδαση και τη ζωή – αποτρέποντας τις συγκρούσεις

Τα βράδια και τις νύχτες χωρίς βροχή και ζέστη, οι εργαζόμενοι της AKIM βρίσκονται σε υπηρεσία από την Παρασκευή έως την Κυριακή, καθώς και πριν από τις αργίες.

Κατά κανόνα, εργάζονται από τις 10 μ.μ. έως τις 2 π.μ., αλλά στην Gerner Brücke εργάζονται από τις 9 μ.μ. και μόνο μέχρι τη 1 π.μ.

Το έργο των διαμεσολαβητών συνίσταται στην ενεργή προσέγγιση των πολιτών και στην επισήμανση των αναγκών των γύρω κατοίκων, στην παρέμβαση σε συγκρούσεις και στον περιορισμό των εορτασμών που ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Φυσικά, οι βοηθοί της ΑΚΙΜ μπορούν επίσης να προσεγγίζονται ανεξάρτητα και να τους επισημαίνονται τα προβλήματα.

Επικοινωνία με την ΑΚΙΜ

Με την ΑΚΙΜ μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 233-40216 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο akim.soz@muenchen.de.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης