Έρευνα: Ποια είναι η πιο ερωτική πόλη της Γερμανίας;

Μια ταξιδιωτική πύλη (tripz.de) ανέλυσε την πυκνότητα των ερωτικών καταστημάτων στις γερμανικές πόλεις. Η Reeperbahn του Αμβούργου θεωρείται το “πιο αμαρτωλό μίλι της Γερμανίας

Το Αμβούργο είναι διαβόητο για τις συνοικίες του με τα κόκκινα φανάρια, έχει την Reeperbahn, που υποτίθεται ότι είναι “το πιο αμαρτωλό μίλι της Γερμανίας“, και είναι ούτως ή άλλως πολύ “σέξι”.

Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες, “έριξαν μια ματιά” στις 50 μεγαλύτερες γερμανικές πόλεις και ανέλυσαν τον αριθμό των “sex shops”, των “στριπτιζάδικων” και των “οίκων ανοχής” για τις προσφορές τους στον ερωτικό τουρισμό.

Με 19 sex shops, 15 στριπτιτζάδικα και 11 Burlesque Bar σε 755 τετραγωνικά χιλιόμετρα αστικής έκτασης, η Χανσεατική πόλη καταλαμβάνει μόλις την 5η θέση στην ανάλυση – πίσω από έξι άλλες πόλεις.

Η 1η θέση μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για πολλούς: Με συνολικά 11 sex shops, 7 στριπτιτζάδικα και 3 Burlesque Bar σε 167 τετραγωνικά χιλιόμετρα, το Saarbrücken εξασφαλίζει την πρώτη θέση.

Ιδιαίτερα πολλά ερωτικά καταστήματα στο Βερολίνο

“Φτωχό αλλά σέξι”: Στο Βερολίνο υπάρχουν 22 στριπτιζάδικα, 12 θέατρα Burlesque Bar και συνολικά 46 sex shops σε μια έκταση 891 τετραγωνικών χιλιομέτρων – αυτό σημαίνει τη δεύτερη θέση για την πρωτεύουσα.

Το Μόναχο, πρωτεύουσα του μάλλον συντηρητικού κρατιδίου της Βαυαρίας, ισοβαθμεί επίσης στη δεύτερη θέση. Υπάρχουν 21 sex shops, 12 στριπτιτζάδικα και 3 μπαρ με παραστάσεις Burlesque σε μια έκταση λίγο μικρότερη από 310 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Την τρίτη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνουν η Στουτγάρδη με 10 ερωτικά καταστήματα και 5 στριπτιζάδικα και η Φρανκφούρτη με 16 sex shops και 4 στριπτιζάδικα.

Η τέταρτη θέση πηγαίνει στη Νυρεμβέργη: Η πόλη της Φραγκονίας μπορεί να υπερηφανεύεται για 9 ερωτικά καταστήματα, 3 στριπτιζάδικα και 2 Burlesque Bar.

Σύμφωνα με το “tripz.de”, η κατάταξη βασίστηκε στα “καταστήματα ψυχαγωγίας ενηλίκων” που εμφανίζονται στο Google Maps και στο μέγεθος των πόλεων σε τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Στη συνέχεια, ο συνολικός αριθμός των επιμέρους εγκαταστάσεων προεκτάθηκε στην έκταση των αντίστοιχων πόλεων.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.